Autor Wątek: Problem z nawigacją  (Przeczytany 95620 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Chr_hybrid_peter

• Początkujący
  • Samochód:: Chr hybrid
Odp: Problem z nawigacją
« Odpowiedź #225 dnia: 04 Czerwca 2022, 11:30:31 »
Witam witam jestem nowy i dodam post tez na głównej. Potrzebuje pomocy po aktualizacja do najnowszej wersji map. Nawigacja toyota touch 2 go przestała mówić   Toyota chr.   Hybryda. Czy ktoś miał podobnie ?

Offline mico11

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #226 dnia: 09 Sierpnia 2024, 10:03:42 »
Cześć, mam problem z nawigacją w C-HR 2022 rok, od jakiegoś czasu "gubi" położenie i na ekranie pokazuje mi pozycję oddaloną o jakieś 30km.
Na jakiś czas - wskazanie mu w Ustawienia-Nawigacja-Inne- Pozycja gdzie trzeba wskazać mu gdzie się aktualnie znajduję i w którą stronę jest obrócony samochód, wtedy przez kilka dni wskazuje prawidłową pozycję ale potem znowu ją gubi.
Co dziwne w aplikacji MyToyota jak wejdę w "Przejazdy" to pokazuje prawidłowo, miejsce rozpoczęcia, przejechana trasa i miejsce zakończenia zgadzają się w 100%
Co to może być ?

Offline P@rsival

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #227 dnia: 13 Sierpnia 2024, 11:37:53 »
Jezeli mieszkasz na polnocy kraju to prawdopodobnie zakłocenia GPS przez Rosjan z terenu Królewca.
Toyota C-HR Hybrid Prestige+LED+JBL+inne

pireus

• Gość
« Odpowiedź #228 dnia: 13 Sierpnia 2024, 12:09:51 »
Jezeli mieszkasz na polnocy kraju to prawdopodobnie zakłocenia GPS przez Rosjan z terenu Królewca.
Teraz wszystko najlepiej zwalić na Rosjan. A jak mieszka na południu lub zachodzie to przez kogo jest problem? Może jednak Toyota coś spartaczyła? 

Offline Misio665

• Początkujący
  • Samochód:: C-HR 1,8 hev
« Odpowiedź #229 dnia: 12 Lipca 2025, 18:48:34 »
Mam pytanie dot. nawigacji . Bo to że nie ma większości miejscowości to już wiem, przykład miejscowość Wicie niecałe 20 km od Darłowa - nie ma ale czy jest opcja  głosowego informowania o fotoradarach, odcinkowych pomiarach prędkości itp. Mając poprzednio Mazdę kupiłem nawigacje na karcie pamięci za parę zeta i wszystko było . Dzięki za wszystkie podpowiedzi

Offline tomkrzysz

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: C-HR
« Odpowiedź #230 dnia: 12 Lipca 2025, 19:55:42 »
Mam pytanie dot. nawigacji . Bo to że nie ma większości miejscowości to już wiem, przykład miejscowość Wicie niecałe 20 km od Darłowa - nie ma ale czy jest opcja  głosowego informowania o fotoradarach, odcinkowych pomiarach prędkości itp. Mając poprzednio Mazdę kupiłem nawigacje na karcie pamięci za parę zeta i wszystko było . Dzięki za wszystkie podpowiedzi

Jeżeli na telefon to polecam Magic Earth. Ma wszystkie miejscowości, również wszystkie kraje świata, może chodzić ofline lub online, Zużywa niewiele neta, jest polskie forum itd.
Używam od dawna z  przez przystawkę Carlinkit w  CarPlay

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl