Autor Wątek: C-HR-ka spotkana na trasie  (Przeczytany 8790 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wilkq

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: C-HR-ka spotkana na trasie
« Odpowiedź #15 dnia: 19 Maja 2017, 13:38:18 »
ja kiedyś dawno temu  rozważałem zakup C-5 ale jak poczytałem forum Cytryn to sobie podarowałem ;) wszytko się potrafiło spsuć ;)

Ale fakt faktem jest sporo narzekania - a przecież C-HR jest super - ma swoje niedoróbki ale mnie cieszy ten samochód :) i o to chodzi
wilkq

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #16 dnia: 20 Maja 2017, 19:23:10 »
Co innego C5 a co innego wchodzę co forum bo mam potrzebę narzekania na samochód nie mogę już zonie bo mie wyzwie  :czerwona:kolega tez  :czerwona:nie słucha to moze napisze .....na forum

tu nic się nie popsuje ale narzekać to ludzie biedą skoro przyjeżdżają z takich marek jak francuskie Włoskie rumunskie japono-francuskie, niemieckie słowackie ...

to te wszystkie samochody maja rozwinięta elektronikę Toyota nigdy nie wkładała cos do samochodu jak nie było sprawdzone (, kiedyś guziki lexusa testowali parę tysięcy razy mieli na to ludzi i klikali .... ) dlatego marudzą za to masz niemieckie maja wszystko ale jak im elektronika siadnie to do widzenia .. toyota nie siadzie nic takiego bo jest przetestowane parę ładnych lat a potem dopiero wprowadza do samochodów
i tak CHR jest o wiele elektronicznie nowocześniejszy niz (inne toyoty inne toyoty nie maja takie rozwiązania) ale i tak niektórym to za mało elektroniki i sie dziwią tez ze nie ma takiego czegoś czy innego teraz niech wiedzą dla czego ...

POLECAM ZAKUP CHR JAKBY CO!!!

Offline rumcajstm

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 21 Maja 2017, 12:59:39 »
hj
dlatego marudzą za to masz niemieckie maja wszystko ale jak im elektronika siadnie to do widzenia .. toyota nie siadzie nic takiego 

Naprawdę nie chce narzekać, ale po wrzuceniu Twojego wpisu do Google Translatora otrzymałem informację "Język nieznany".
Może i masz coś mądrego do powiedzenia, ale robisz to w tak niechlujny sposób, że czytać się tego nie da.
Proszę Cię o troszkę szacunku, dla siebie i dla nas.

Offline ciapus4

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #18 dnia: 21 Maja 2017, 19:19:10 »
 :laugh: analfabeta...

Offline Italo

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #19 dnia: 22 Maja 2017, 08:04:18 »
Pomijając sposób pisania skomentuję to tak :

Rozwiązanie obsługi radia z panelem dotykowym w stosunku do włoskiego badziewia jest takie nowoczesne , że Toyota mogła nie testować tego latami tylko zobaczyć jak robią to beznadziejni Włosi .

Dwa - jeżeli C-HR był testowany LATAMI zanim wszedł to chyba chłopaki zapomnieli sprawdzić paru rzeczy .

Sprawia mi przyjemność jazda tym samochodem , ale obsługa i niedoróbki o których tu aż huczy nie świadczą o latach testów , błagam .

Miłośnik "włoszczyzny"
Posiadacz Fiata 500 z 1970 roku

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #20 dnia: 26 Maja 2017, 00:26:55 »
Pomijając sposób pisania skomentuję to tak : Rozwiązanie obsługi radia z panelem dotykowym w stosunku do włoskiego badziewia jest takie nowoczesne , że Toyota mogła nie testować tego latami tylko zobaczyć jak robią to beznadziejni Włosi . Dwa - jeżeli C-HR był testowany LATAMI zanim wszedł to chyba chłopaki zapomnieli sprawdzić paru rzeczy . Sprawia mi przyjemność jazda tym samochodem , ale obsługa i niedoróbki o których tu aż huczy nie świadczą o latach testów , błagam .
nie mowie o latach testów w toyocie tylko Lexus,,,  no i nie czepiajcie się Tureckiego samochodu , wszystko ok ale jest z Turcii!!! to juz duzó tłumaczy jeżeli nie wam to  mi!!

Offline Italo

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #21 dnia: 26 Maja 2017, 07:22:11 »
W dzisiejszych czasach globalizacja powoduje , że nie ma kompletnie znaczenia gdzie auto jest produkowane . Mówię o tym , że uprzedzenia z tego tytułu są niepoważne . Często w krajach rozwijających się ludzie bardziej szanują pracę niż na bogatym zachodzie . Stąd jakość wykonania np. Pandy za czasów PL była lepsza niż teraz z ITA czy wzorcowe Astry z Gliwic .

To japońskie auto produkowane w Turcji . Nie mam nic do jego wykonania tylko do zaprojektowania niektórych wątków , które po prostu są spieprzone . W każdym aucie takowe się znajdzie . I nie mam zamiaru chwalić tego auta za coś na co nie zasługuje . Ma mnóstwo zalet i sporo wad . Nie widzę powodu by udawać że ich nie ma tylko dlatego że to Toyota i w dodatku moja .

WRACAJĄC DO TEMATU

Wczoraj na bocznej drodze w okolicach Częstochowy - wylot z Janowa w kierunku Niegowej . C-HR w kolorze Metal Stream na blachach EL - ktoś od nas ?
« Ostatnia zmiana: 26 Maja 2017, 07:24:15 wysłana przez Italo »
Miłośnik "włoszczyzny"
Posiadacz Fiata 500 z 1970 roku

Offline RafalWawa

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #22 dnia: 27 Maja 2017, 22:54:18 »
A ja się cieszę z takiej a nie innej obsługi radia!  W Cromie i tak nie używałem pokrętła tylko przycisków na kierownicy, i to samo robię w C-HR.  Ale pokrętło w Cromie miało fundamentalną wadę - pasażerowie z przodu nieraz lubili sobie podkręcić, ściszyć albo przełączać, a mnie szlag trafiał, bo nie znoszę jak mi pasażer w trakcie jazdy w radiu grzebie.
A teraz .. boja się / nie wiedzą gdzie to robić, a ja się cieszę bo mam święty spokój! ;) HAWK!

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl