Autor Wątek: W których wersjach C-HR jest dostepna funkcja NANOE?  (Przeczytany 4999 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madlew

• Toyot Pełzający
  • **
W których wersjach C-HR jest dostepna funkcja NANOE?
« dnia: 19 Maja 2017, 00:15:42 »
slyszalem, ze tylko w wersji prestige.. ale nie znalazlem pisemnego potwierdzenia, ani w katalogu ani w instrukcji (tam tylko pisze 'w niektorych wersjach')

a tak ogolnie, czy ktos z Was widzi/czuje, ze ta funkcja cos daje?

Offline Crisso

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: W których wersjach C-HR jest dostepna funkcja NANOE?
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Maja 2017, 07:21:18 »
Tylko PRESTIGE posiada Nanoe.
SPRZEDAM Przednie przeciwmgielne / Halogeny Toyota Carina E Zestaw!!

Offline madlew

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Maja 2017, 08:21:14 »
a skad masz taka informacje? ja juz sie zdazylem przyzwyczaic, ze dilerzy nie wiedza wielu szczegolow o C-HR, np nie slyszeli o samoodnawialnym lakierze, a jednak w instrukcji cos o nim pisze (ale to chyba tylko ten lakier specjalny metal stream tak dziala(?)

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Maja 2017, 08:40:09 »
a skad masz taka informacje? ja juz sie zdazylem przyzwyczaic, ze dilerzy nie wiedza wielu szczegolow o C-HR, np nie slyszeli o samoodnawialnym lakierze, a jednak w instrukcji cos o nim pisze (ale to chyba tylko ten lakier specjalny metal stream tak dziala(?)
i Tokyo red 3k3 kod chyba jezeli dobrze pamientam ..

jest to napisane w katalogach C-HR
« Ostatnia zmiana: 19 Maja 2017, 08:45:47 wysłana przez Ma-corolla »

Offline RoMario

• Toyot Leżący
  • *
    • Skorzęcin
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Maja 2017, 10:12:04 »
A czym tam klima tak naprawdę się różni?
Tak dla użytkowników, a nie według tego co piszą w broszurach.

Offline madlew

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Maja 2017, 12:30:08 »
no wlasnie w tym grubym katalogu: https://www.toyota.pl/new-cars/new-chr/index.json#/ajax/%2Fnew-cars%2Fnew-chr%2Febrochure.json nie pisze, ani w sekcjo o NANOE ani w opisie PRESTIGE

aha, ale faktycznie jest tutaj: https://pdf.sites.toyota.pl/spec_C-HR_2017.pdf

dzieki za info

Offline wilkq

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Maja 2017, 13:15:11 »
Ja mam prestige i nie widzę specjalnie jakiejś różnicy. Fakt klima nie wysusza powietrza ale dopiero od niedawna jej używam. 

System opisany na stronce http://www.aircon.panasonic.eu/PL_pl/happening/nowy-system-nanoe/

Co prawda tylko Lexus wg tego ma ale może i do C-Hra prestige dorzucili ;)

Nowy samochód to i z klimy nic nie czuć ;) ale wg opisu to powietrze powinno być lepsze niż w standardowo chłodzonym samochodzie.
wilkq

Offline RafalWawa

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Maja 2017, 18:51:03 »
Ja mam prestige i nie widzę specjalnie jakiejś różnicy. Fakt klima nie wysusza powietrza ale dopiero od niedawna jej używam. System opisany na stronce http://www.aircon.panasonic.eu/PL_pl/happening/nowy-system-nanoe/ Co prawda tylko Lexus wg tego ma ale może i do C-Hra prestige dorzucili ;) Nowy samochód to i z klimy nic nie czuć ;) ale wg opisu to powietrze powinno być lepsze niż w standardowo chłodzonym samochodzie.

U mnie jest, ale  podobnie jak kolega - nie widzę róznicy / ew nie mam porównania ( w innym aucie klima może inaczej działać).

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl