Autor Wątek: wydajność spryskiwacza w Yarisie  (Przeczytany 10023 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wwtcka

• Gość
wydajność spryskiwacza w Yarisie
« dnia: 11 Lipca 2004, 21:54:54 »
jest po prostu niesamowita  ::szczena::
ostatni raz zalewałem płyn do zbiornika 20 maja! będąc w Warszawie, jeżdżędość dużo i ciągle go używam a mimo to nadal nie potrzebowałem go dolewać :modlitwa
w życiu nie przypuszczałem że 2,3 litra płynu można tak efetywnie wykorzystać :bbravo
« Ostatnia zmiana: 21 Lutego 2008, 13:03:41 wysłana przez Janmor »

El_Chueco

• Gość
wydajno¶æ spryskiwacza w Yarisie
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lipca 2004, 23:29:04 »
Ja juz nawet nie pamietam mkiedy nalewalem :D - ale za to przypomina mnie sie taka sytuacja kiedy jechalem z Raciborza i strasznie wialo (a tak same pola uprawne i cay ten ziemski syf na droge sie przenosil) i pryskami pryskam na te sybke i nagle..... kupa :D przez najblizsze 30 km same wsie no-CPN - hehe wycieraczki to blocko rozmazuje razem z deszczem - hehehe i tylko musialem co jakis czas na predce wyciagac lape i przecierac szybe (od zewnatrz) - hehe cale szczescie ze szybko i bezbolesnie dojechalem do najblizeszej stacji i kupilem cuz :D

Stachu

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Lipca 2004, 00:17:40 »
No ta ja Cie przebije, nie mialem dzialajacych spryskiwaczy cala zime, jak mi zamarzlo to trzymalo az bylo ponad 10 stopni przez pare dni.... pierwsza zima i pierwszy samochod ,czlowiek sie uczy cale zycie :P

Pedro

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Lipca 2004, 16:47:07 »
:modlitwa
Faktycznie jest niezła, miałem wczęsniej Seicento, zbiornik ok 2,0l i co chwila trzeba dolewać do niego, krew mnie zalewała słowana na k.. i p.. cisły sie na usta ale co zrobić.

Smok

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Lipca 2004, 07:06:23 »
Cytat: Stachu
No ta ja Cie przebije, nie mialem dzialajacych spryskiwaczy cala zime, jak mi zamarzlo to trzymalo az bylo ponad 10 stopni przez pare dni.... pierwsza zima i pierwszy samochod ,czlowiek sie uczy cale zycie :P

To nie mogłeś znalesć jakiegoś ciepłego garażu?????

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl