Autor Wątek: Auris ts 1.6 2017 rezerwa paliwa  (Przeczytany 9023 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stefanek67

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Auris ts 1.6 2017 rezerwa paliwa
« Odpowiedź #15 dnia: 23 Maja 2017, 19:48:08 »
Cytuj (zaznaczone)
Miałem tuz po odbiorze z salonu taką akcję że zabraklo mi paliwa tuż przed stacją paliw sic!
Witam w klubie ,ja podobnie niby mialem miec paliwa na 10 km ,ale 2 km od stacji paliw zlomek staną i koniec jazdy , zatankowałem najpierw ile mialem w kanistrze jakies 2 litry ale niestety pompa nie zassała . Później dotankowałem kanister 5 litrami . I juz wtedy spokojnie dojechałem do stacji i zatankowałem 44 litry .

Offline 23wesdxc

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 23 Maja 2017, 20:19:45 »
23wesdxc a możesz powiedzieć co to za salon? Jak by mi coś takiego się przytrafiło od razy bym im grzecznie podziękował za współpracę.
Warszawa toyota żerań.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Offline 23wesdxc

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 23 Maja 2017, 20:23:39 »
Cytuj (zaznaczone)
Miałem tuz po odbiorze z salonu taką akcję że zabraklo mi paliwa tuż przed stacją paliw sic!
Witam w klubie ,ja podobnie niby mialem miec paliwa na 10 km ,ale 2 km od stacji paliw zlomek staną i koniec jazdy , zatankowałem najpierw ile mialem w kanistrze jakies 2 litry ale niestety pompa nie zassała . Później dotankowałem kanister 5 litrami . I juz wtedy spokojnie dojechałem do stacji i zatankowałem 44 litry .
Już myślałem że tylko ja tak fatalnie trafiłem.
Ogólnie uważam to za karygodne że w samochodzie za około 100k pln nie stać producenta/salonu na zatankowanie do pełna.
Gwoli ścisłości w ramach przeprosin dostałem siatkę do bagażnika...

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl