na GMSie jesli odpalisz Google Maps +Yanosik w tle, przy grajacym odtwarzaczu z USB, albo radiu, to tnie się ta stacja (7731)?
Nic się nie tnie - wiadomo ze przy pierwszym uruchomieniu apka sie laduje - potem dziala juz od razu.
tu masz prezentacje GMS 7731 :
https://www.youtube.com/watch?v=hgQ4VsxOJ4o Uruchamianie urządzenia 30s ??? Taaaak chyba przy nowym sprzęcie bez instalacji dodatkowych apek i widgetów.
Gms odpala sie ok 30sek w takim stanie jak jest od pol roku zamontowany w aucie żony - wiadomo ze yanosik odpali chwile pózniej.
Dla porównania przed chwilą sprawdziłem stację na quadzie i 2GB ramu - odpala się 32 sek.
DSR-N 270 to zupełnie inna - tańsza półka cenowa - jego można porównywać z Rockerem RC 1135 a nie z 7731.
Mi nie chodzi tylo o zadyszkę a o całość systemu - miałem takich stacji chyba z 20-30 - tylko jedna na chwilę obecną rokuje nadzieję (po kilku poprawkach).
Jest w nich bardzo dużo problemów z dzwiękiem, nie działa wybieranie głosowe telefonu, nie działają modemy gsm itd.
Co do TDA, to bardzo popularna końcówka mocy,
Tylko że ja nie mówię o końcówce mocy tylko o tunerze - na TDA jest wyrażnie gorszy odbiór/zasięg. Wystarczy spojżeć jakie tunery siedzą w samochodach (przeważnie NXP TEF 7000)
System z tabletu.....hmmmmm, no faktycznie Andki są na tabletach
To proszę strzel fotkę ustawień twojej stacji - sam dół "informacje o ..."
Może dla ciebie to mało istotne ale różnica pomiedzy androidem a cardroidem (taki system ma 7731) w użytkowaniu jest ogromna - chociażby samo trafianie palcem w małe ikony podczas jazdy.
To może zdenerwowac - mam to na co dzień jak przesiadam sie z auta zony do mojego gdzie mam zamontowane różne stacje.