TT2 raz działa, raz nie działa (szczególnie chodzi o komunikację z telefonami). Poza tym funkcjonalność mocno okrojona.
W drugim aucie (nie Toyocie) wsadziłem taką stację już dawno temu (stacja jest z 2013 r., jeszcze na Windows CE) i śmiga do dziś aż miło. Bebechy tych stacji są podobne i działanie też (warto brać do Androida 8 rdzeniowe), różnią się jedynie wyglądem interfejsu dla konkretnych marek samochodu i oczywiście z zewnątrz przyciskami i plastikami.
Jak chcesz zaoszczędzić, to bierz od Chińczyka, a jak chcesz mieć gwarancję, ewentualne aktualizacje i pewność, że będzie pasować do Twojego auta, to kup od polskiego dystrybutora, któremu w razie jakichkolwiek wpadek i wątpliwości możesz po prostu towar zwrócić. To już zależy od Ciebie czy dorzucasz kilka stówek za spokój i brak zaskoczenia, że na granicy przyłożyli VAT i cło (chociaż ostatnio na AliEx się wycwanili i wysyłają towar z Europy).
Ja kupowałem bezpośrednio od Chińczyka (wtedy w Polsce nikt tego nie miał) i kontakt z nimi był utrudniony, ale w końcu towar dotarł taki jak chciałem i wszystko zadziałało. Oczywiście podejrzewam, że w razie awarii ich gwarancja byłaby tylko papierkiem, którym mógłbym użyć w WC, ale (odpukać) do dziś nic się ze sprzętem nie stało.