Autor Wątek: OWIEWKI!!??  (Przeczytany 1720 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gruszek

• Toyot Leżący
  • *
OWIEWKI!!??
« dnia: 27 Kwietnia 2005, 18:15:36 »
POZDRAWIAM WAS I mam pytanko czy ktoś z was posiada owiewki bocznych szyb firmy HEKO??bo chciałbym takowe zakupić ale nie wiem czy to ma sens i jak sięto montuje?? :cidea  :cidea  :cidea  :cwhat

jaari

• Gość
OWIEWKI!!??
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Kwietnia 2005, 19:14:32 »
Witam Gruszek! Mam takie owiewki i powiem szczerze, że zrezygnowałem z ich zakładania w tym roku.Powód? Przeszkadzają przy myciu w lecie i odszranianiu w zimie.Przydają sięnatomiast przy jeździe podczas deszczu z uchyloną szybą...Carina ma na tyle wydajny nadmuch powietrza wewnątrz samochodu, że nie muszęosobiście uchylać szyb, żeby uniknąć zaparowania.Autko moim zdaniem ładniej wygląda bez żadnych tego typu ozdobników...A zakłada sięje i zdejmuje bezproblemowo w minutkę:-) Pozdrawiam.

GÓRNY

• Gość
OWIEWKI!!??
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Maja 2005, 20:54:17 »
jeszcze jedno pytanie do Jaari czy przy elektryczych szybach przy zamykaniu nie blokowała owiewka przed zamknięciem szyby do końca? o krawędż owiewki i odbicie w dół

Offline Perzan

• Toyot Zmotoryzowany
    • http://www.perzan.com
OWIEWKI!!??
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Maja 2005, 22:37:35 »
Mam i nie narzekam. Jako palacz jeżdżęna ogół z uchylonym oknem. W czasie deszczu chyba nie muszętłumaczyć... ;)
Założenie bezproblemowe. Szyba faktycznie nie dochodzi do końca chyba jakieś 0,5cm.
Pozdro.
*
*** Czytając forum często odnoszę wrażenie, że ludzie nie chcą aby im pomóc, choć wydaje się że pomocy potrzebują. ***
*
*
*** Try not. Do or do not. There is no try. ***
*

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl