Autor Wątek: W poniedziałek w "Motorze" - porównanie Kii Niro i Toyoty C-HR.  (Przeczytany 2324 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline soprano21

• Toyot Leżący
  • *
W poniedziałek w "Motorze" - porównanie Kii Niro i Toyoty C-HR.Dawno nic nie było.

Offline madlew

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: W poniedziałek w "Motorze" - porównanie Kii Niro i Toyoty C-HR.
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Lipca 2017, 23:00:42 »
z jednej strony fajnie cos jeszcze poczytac, z drugiej strony to porownanie, ktore nie ma dla mnie sensu - kia niro jest klasycznym niemal do bolu autem, a toyota na zupelnie przeciwleglym koncu
przyznam szczerze, ze nigdy nie rozumialem tych co sie wahali miedzy c-hr, a niro - moze jesli chcieli kupic hybryde bez odrobiny szalenstwa? ale wtedy po co w ogole rozwazac c-hr w tym rownaniu? ale ok - moze po prostu czegos nie widze ;)

Offline Emigracja

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Lipca 2017, 08:22:13 »
Miałem przyjemność przed zakupem CHR jeździć Kią Nioro . Artykuł w Motorze na pewno czytelnikom nie opisze dokładnie pracy zawieszenia . Wybrałem się w nieco Niro w wyboistą drogę i stwierdziłem że zawieszenie pracuje głośno i dosłownie tłucze .W mojej  11 letniej Toyocie Verso :good: :good: po tej samej drodze -cisza . Nie porównuję do CHR  bo nie ma porównania . Spalanie w Niro u mnie wyszło o 1,5 l więcej jak w CHR ......

Offline ciapus4

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Lipca 2017, 20:31:25 »
Co tu poruwnywać, sylwetka chera jest fiuczur a nitro to dosłownie nitro i benzyna ekstrakcyjna  :laugh:

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl