Autor Wątek: Toyota Touch 2 widok 3d  (Przeczytany 1692 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
Toyota Touch 2 widok 3d
« dnia: 05 Września 2017, 21:17:57 »
Witam

Ostatnio jeździłem samochodem zastępczym 1,2T przez dwa tygodnie w tej samej wersji wyposażenia co moja. Premium, style, tech i tak dalej z navi.

Mam pytanie co do radia, pierwsza sprawa, całkowicie inne wizualnie menu a druga ważniejsza sprawa to ładowanie się aplikacji, mają łądną szate graficzną a nie niebieskie tło z napisem uruchamiam Pogoda. Podczas nawigowania pokazuje budynki 3d w 1,2T jednak w mojej hybrydzie nic z tych rzeczy... O co chodzi?

Offline zdenek2007

• Toyot Chodzacy
Odp: Toyota Touch 2 widok 3d
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Września 2017, 20:29:28 »
Witam

Ostatnio jeździłem samochodem zastępczym 1,2T przez dwa tygodnie w tej samej wersji wyposażenia co moja. Premium, style, tech i tak dalej z navi.

Mam pytanie co do radia, pierwsza sprawa, całkowicie inne wizualnie menu a druga ważniejsza sprawa to ładowanie się aplikacji, mają łądną szate graficzną a nie niebieskie tło z napisem uruchamiam Pogoda. Podczas nawigowania pokazuje budynki 3d w 1,2T jednak w mojej hybrydzie nic z tych rzeczy... O co chodzi?

Hmmm  :o wygląda na to że była to Touch 2 & Go w wersji Plus! Ale to jest ciekawy temat bo z tego co centrala Toyoty twierdzi to w Polsce miało go nie być!!!  :wallbash:

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Września 2017, 20:39:51 »
Ale mam dokładnie te same funkcje prócz wyszukiwarki <myśli> Twiterra, pogode, Coyote, parking itp

Offline Zbig

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #3 dnia: 06 Września 2017, 21:51:46 »
A czy ta 1.2T miała może zestaw audio JBL?

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #4 dnia: 06 Września 2017, 21:53:14 »
Tego niestety nie wiem ale moje ucho nie wychwyciło zmiany dźwięku z głośników.

Offline Zbig

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #5 dnia: 06 Września 2017, 22:15:14 »
W pakiecie JBL jest subwoofer. Od razu byś poznał.  Pytam bo w obecnej ofercie nawigacja ma 3d właśnie w połączeniu z JBL.

Offline Draco

• Toyot Pełzający
  • **
    • CarPhotoPro - Instagram
« Odpowiedź #6 dnia: 07 Września 2017, 17:05:25 »
Mam Aurisa z 2016 w wersji Excel / Prestige z Toyota Touch2 and GO i mam "wszystkie wynalazki"

informacja z "Moja Toyota" o moim systemie multimedialnym:
(Experience a single, intuitive interface for everything from your Sat Nav to your iPod. Toyota Touch 2 with Go comes equipped with full mapping navigation, 3D city maps and Google Street View, so you?ll never get lost again. Optional speed limit and speed camera warnings give you peace of mind. Always find the quickest route from the most accurate information, with Toyota Real-Time Traffic powered by TomTom, and enjoy free updates for three years with Map Care. With Wi-Fi connectivity, take advantage of public or private hotspots to download Apps; for features from weather forecasts to parking locators. Keep your hands at the wheel with voice recognition technology, allowing you to search for destinations, play music and call contacts with just your voice.)

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #7 dnia: 09 Września 2017, 19:38:08 »
To nie była wersja prestige. Dlatego ciekawi mnie dlaczego hybryda jest biedniejsza w tej samej wersji wyposażenia co 1.2T

Offline Draco

• Toyot Pełzający
  • **
    • CarPhotoPro - Instagram
« Odpowiedź #8 dnia: 09 Września 2017, 21:10:37 »
no tu powinno byc odwrotnie  :o

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl