Autor Wątek: Selection Pure - listwa nad reflektorami  (Przeczytany 1624 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mariooo

• Prawie Toyot
Selection Pure - listwa nad reflektorami
« dnia: 13 Września 2017, 18:20:08 »
Witam, zwracam się z pytaniem, czy ktoś z użytkowników Aurisa w wersji Selection, spotkał się z odstającą listwą na reflektorami? Mnie to się stało po obu stronach w miesięcznym aucie. Serwis i gwarancja? Czy niestety muszę sobie jakoś sam z tym poradzić?

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
Odp: Selection Pure - listwa nad reflektorami
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Września 2017, 18:22:26 »
Gwarancja

Offline mariooo

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Września 2017, 18:27:03 »
a w skrajnych miejscach gdzie nad kołem kończą (zaczynają się) reflektory te listwy są klejone czy przymocowane na jakieś spinki? pytam bo próbuje oszacować co mi może serwis zarzucić jakaż to mogłą być moja wina. Czy przypadkiem nie jest to efekt reakcji na słońce?

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Września 2017, 18:31:16 »
Jeśli nie Ty to zrobiłeś to czym się przejmujesz? Po prostu oddaj.

Offline mariooo

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Września 2017, 18:37:47 »
I tak jutro zrobię, wielkie dzięki! Pozdrawiam!

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Września 2017, 18:59:44 »
Da się przerzucić jakieś elementy z Selectiona do starszych modeli?

Offline mariooo

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Września 2017, 19:08:07 »
Powiem Ci szczerze ze nie wiem, to moja pierwsza Toyota. Ale chyba ostatnia. Jakość wykończenia detali i plastików zarówno wewnątrz jak i pod spodem przyprawiła mnie o zawrót głowy. Ciekaw jestem co dalej się posypie - ciągłe wizyty w serwisie spędzają mi sen z powiek.

Offline EliEli

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Września 2017, 17:54:44 »
Powiem Ci szczerze ze nie wiem, to moja pierwsza Toyota. Ale chyba ostatnia. Jakość wykończenia detali i plastików zarówno wewnątrz jak i pod spodem przyprawiła mnie o zawrót głowy. Ciekaw jestem co dalej się posypie - ciągłe wizyty w serwisie spędzają mi sen z powiek.
To oddaj z tytułu rękojmi i zażądaj wymiany na nowy egzemplarz :) albo zwrot gotówki.
(Zapewne odpowiedź padnie że wymiana na nowy znacząco przewyższy usunięcie usterki i Ci zwrócą auto z wymienionymi elementami - ale może się postarają żeby uniknąć powtórki)

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #8 dnia: 15 Września 2017, 20:41:02 »
Siedziałem w mazdzie 3 oraz jeździłem i jest o wiele gorzej ;) Ta ich skrzynia biegów automatyczna opóźniona w rozwoju i reagująca jakby z niechcenia... słabo. Golfa nie ma co porównywać bo tam to już kompletnie się nic nie dzieje. W tych pieniądzach nic rozsądniejszego nei dostaniesz.

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #9 dnia: 15 Września 2017, 20:41:48 »
Siedziałem w mazdzie 3 oraz jeździłem i jest o wiele gorzej ;) Kanapa z tyłu w ogóle nie przymocowana połowe można podnieść i zobaczyć blache jak jest wykonana od zewnątrz oraz wszystkie wiązki. I to w 3 modelach które były w salonie. Ta ich skrzynia biegów automatyczna opóźniona w rozwoju i reagująca jakby z niechcenia... słabo. Golfa nie ma co porównywać bo tam to już kompletnie się nic nie dzieje. W tych pieniądzach nic rozsądniejszego nei dostaniesz.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl