Jestem w posiadaniu Ravki z v6 pod maska. Przesiadłem sie z hondy civic VI generacji.
Przed zakupem testowałem wersje europejskie z silnikiem 2,0 benzyna i nie byłem zadowolony, ale gdy wsiadłem w wersje USA z V-ka wiedziałem od razu ze to bedzie moje auto. Bagaznik sporo wiekszy ( dłuzsza o 30 cm ) od wersji europejskiej.rozstaw osi równiez wiekszy o 10cm. Auto swietnie sie zachowuje na drodze, jezdzi sie pewnie, spalanie nie jest wysokie- wiec nie masz czego sie bac, a nie posiadam LPG. w tym roku zaliczyłem 1600km w Bieszczady- srednie spalanie 10,8l.
Najwiekszym atutem w tym aucie jest zdecydowanie silnik, ktory jest dynamiczny, cichy, dysponuje bardzo dużą mocą i jest bardzo elastyczny z funkcją odłączania 2-ch cylindrów podczas równomiernej jazdy oraz co najważniejsze jest całkowicie bezawaryjny.Skrzynia zmienia biegi niewyczuwalnie.Komfort jazdy jest na wysokim poziomie.
Osobiscie juz nic lepszego nie potrzebuje.
Podsumowujac jestem bardzo zadowolony ze swojego egzemplarza, gdybym stał jeszcze raz przed decyzja zakupu- bez zastanowienia kupił bym ponownie.