Autor Wątek: Auris z programu Toyota Plus  (Przeczytany 16741 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kkkwait

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Auris z programu Toyota Plus
« Odpowiedź #30 dnia: 04 Listopada 2017, 21:32:47 »
Jaką reklamą?? Każdy i tak kupi samochód gdzie chce. Jeśli bardzo zależy Ci na oszczędności to będziesz szukał samochodu z ogłoszenia, sprowadzonego z zagranicy itd.. Oczywiście historia takiego samochodu jest nie do końca znana. Kupując samochód używany w salonie, masz udokumentowaną jego historię, nawet jak były jakieś "przygody" to powinny znaleźć się w dokumentacji samochodu. Wybór należy do Ciebie, a wymiana opinii nie ma chyba nic wspólnego z reklamą!!! Pozdrawiam

Offline robikon

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #31 dnia: 04 Listopada 2017, 22:09:48 »
Kupując samochód używany w salonie, masz udokumentowaną jego historię, nawet jak były jakieś "przygody" to powinny znaleźć się w dokumentacji samochodu.
Słowo klucz  :good:
ASO TOYOTY, pewne auto, a samochód sprowadzany i jak się okazało, składany, lepiony, spawany z przystankiem  <zalamka>
O taką pewność Ci chodzi? :o
« Ostatnia zmiana: 04 Listopada 2017, 22:54:42 wysłana przez robikon »

Offline dosieq

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #32 dnia: 13 Grudnia 2017, 14:15:09 »
Ja kupiłem 3 latka w salonie Toyoty.Fajne jest to, że dostajesz rok gwarancji na całe auto, więc zero stresu :)

Ceny raczej nie do negocjacji.

Kupiłem w lutym z tego programu Aurisa TS D4D, 90 tys km, utargowałem 1000zł hehh.
Uwaga na Gwarancje jest tylko mechaniczna, nie na "całe auto". Mi po pół roku wyszła rdza na dachu. Serwis mnie odesłał z kwitkiem bo gwarancja na lakier skończyła się pół roku wcześniej, a ta dodatkowa, dealerska, lakieru nie obejmuje.

Generalnie po 10 miesiącach jazdy kilka zastrzeżeń:
- głośny w środku, słabo wygłoszony
- rdzewieje (3,5 latek)
- powyżej 100km/h mocno szumią szyby boczne (ten typ tak ma)

ale

- bardzo oszczędny
- baaardzo pojemny bagażnik
- mechanicznie zero problemów

Może Ci pomoże w podjęciu decyzji.

Offline sebastiw

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Corolla TS 2.0
« Odpowiedź #33 dnia: 13 Grudnia 2017, 16:14:23 »
Jeździłem wiele lat Hondami, później Nissan, a  teraz Toyota. Jak na razie to niestety, ale T wypada najsłabiej, także przez dziwnie działające ASO...

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl