Cóż można powiedzieć... Spalanie benzyny na poziomie 10-11 po mieście, trasa 8-9 w zależności od klasy drogi i nastroju. Jazda raczej hmmm... dynamiczna

Gaz odpowiednio 13-14 miasto, 10-13 trasa. Na trasie wyprzedzanie oczywiście zawsze w okolicach 5000 obr/min

Przy wyższych prędkościach nic ciekawego sięnie dzieje, żadnej walki z autem czy pływania. Powiedzmy od ok. 170km/h czuć że autko sięjakoś tak "lekko" prowadzi.

Również przy tych prędkościach trzeba brać poprawkęna hamowanie. Hamulce już nie są tak efektywne niestety :( Do 160 (standardowa prędkość podróżna) jest w porządku.
Podatność na korozję... 12 lat i nie stwierdzono ognisk zapalnych

Zaczyna mi trochęwyłazić na błotniku tylnim przy klapie w kąciku, ale to ewidentnie sprawa kiepsko zrobionej naprawy powypadkowej :(
Dostępność części - zadowalająca. Wszelakie elementy podlegające standardowemu zużyciu i wymianom okresowym sa dostępne w podróbach. Ostatni napływ dużej ilości Carinek z Anglii jest doskonałym źródłem części nietypowych typu elementy karoserii, jakieś plastiki, puszki, złączki, elektryka itd. Obecnie jestem na etapie doposażania mojego maleństwa w różne dziwne rzeczy przewidziane przez fabrykę, a nie zamontowane w moim pojeździe

Standardowe usterki.... wszystko co można sięspodziewać w aucie z przebiegiem ok. 300tys km czyli amortyzatory, sprzęgło, łożyska w kołach, tarcze bębny... Podobno lecą permanentnie łączniki stabilizatora... jeszcze tego nie stwierdziłem :D Jak na razie mam wmieniony tylko jeden i to wyłącznie dlatego że nie dało sięgo odkręcić przy okazji wymiany amortyzatorów.
Myślęże kombi z '94 będzie słusznym wyborem - jeszcze japońska produkcja :D
Mam nadziejęże pomogłem co nieco

Pozdro.