Autor Wątek: VSC OK  (Przeczytany 1822 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rogerunio

• Toyot Leżący
  • *
VSC OK
« dnia: 13 Grudnia 2017, 20:05:30 »
Witam Wszystkich
Jestem posiadaczem Auriska od około 2 tygodni i nie chcę nadmiernie panikować, próbowałem znaleźć konkretny temat, ale bezskutecznie. Może mi się wydaje i wcześniej nie zwróciłem na to uwagi, ale dzisiaj zauważyłem po uruchomieniu auta na wyświetlaczu(zegarach) pojawia się na chwilę napis VSC OK i znika. Moje pytanie czy to norma, czy coś się dzieje???
za wszelkie odp wielkie dzięki

Offline hazet3

• Toyot Leżący
  • *
Odp: VSC OK
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Grudnia 2017, 20:13:00 »
Wszystko OK tak ma być

Offline bajkami

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Grudnia 2017, 20:28:31 »
Witam Wszystkich
Jestem posiadaczem Auriska od około 2 tygodni i nie chcę nadmiernie panikować, próbowałem znaleźć konkretny temat, ale bezskutecznie. Może mi się wydaje i wcześniej nie zwróciłem na to uwagi, ale dzisiaj zauważyłem po uruchomieniu auta na wyświetlaczu(zegarach) pojawia się na chwilę napis VSC OK i znika. Moje pytanie czy to norma, czy coś się dzieje???
za wszelkie odp wielkie dzięki
Spokojnie. Wszystko jest OK ze stabilizacją toru jazdy (VSC). Ja, jako nowy właściciel Aurisa Hybrid z 2013 r., zaczynałem szukać odpowiedzi na taki problem w instrukcji obsługi (dla starszego modelu Aurisa wystarczy instrukcja pdf do najnowszego modelu - pl). Tobie też to polecam - będzie szybciej i konkretniej. ????

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Offline Rogerunio

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Grudnia 2017, 21:20:32 »
ok, cieszę się, że wszystko gra. dzięki za info. zamykam
pozdrowienia

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl