Autor Wątek: Poduszka pod skrzynią  (Przeczytany 1948 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

vito

• Gość
Poduszka pod skrzynią
« dnia: 05 Maja 2005, 18:42:38 »
witam mam takie pytanie czy ktos wymieniał poduszke pod skrzynią E10 95r 4AFE chciałem kupic ale miły pan doradził by najpierw wymontowac starą bo niewiadomo jaka tam jest? troche dziwne podałem wszystkie dane i klapa ,nie mogępostawic samochodu na dwa dni po to by specjalnie zamawiac w związku z tym czy poduszka pod skrzynie do mojego samochodu ma jakies oznaczenie i ile moze kosztowac.Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 07 Listopada 2008, 21:14:07 wysłana przez Janmor »

Pigletto

• Gość
Re: poduszka pod skrzyni±
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Maja 2005, 21:08:22 »
Cytat: vito
witam mam takie pytanie czy ktos wymieniał poduszke pod skrzynią E10 95r 4AFE chciałem kupic ale miły pan doradził by najpierw wymontowac starą bo niewiadomo jaka tam jest? troche dziwne podałem wszystkie dane i klapa ,nie mogępostawic samochodu na dwa dni po to by specjalnie zamawiac w związku z tym czy poduszka pod skrzynie do mojego samochodu ma jakies oznaczenie i ile moze kosztowac.Pozdrawiam

Ja wymieniałem poduszkęprzednią i tylną. Cena za podróbkęw JC to koło 100 zł, za oryginał chyba koło 200. Miałem zerwaną poduszkętylną ale poradzili mi w serwisie żeby zmienić także przód bo przy urwanej tylnej, ta przednia też trochędostała w kość. Tak zrobiłem, ale nie wiem czy było to konieczne...

Jeśli chodzi o oznaczenie poduszki to też miałem z tym problemy bo mówili, że nie wiadomo jaka ma być itd. tylko że nie jestem pewien czy problem nie dotyczył poduszki na przód... Tylna chyba była bez kłopotu. No ale to było dość dawno i już nie pamietam dokładnie. Co do cen to zerknij tutaj: http://www.kioto.bielsko.pl, chyba właśnie w Kioto kupowałem.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl