Autor Wątek: VSC (ESP) i TRC (ASR)  (Przeczytany 8179 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
Odp: VSC (ESP) i TRC (ASR)
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Stycznia 2018, 13:15:46 »
Ja też pytałem o dokładkę. Jest to kompletnie nie opłacalne. Zbyt dużo roboty. Lepiej sprzedać i kupić za tą samą cene z ESP :D O ile gra warta świeczki.

Offline vagon1

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #16 dnia: 13 Stycznia 2018, 15:43:15 »
Ja też pytałem o dokładkę. Jest to kompletnie nie opłacalne. Zbyt dużo roboty. Lepiej sprzedać i kupić za tą samą cene z ESP :D O ile gra warta świeczki.
No tak to własnie wygląda, system jest po prostu zbyt mocno zaszyty w autku. :)
Mimo to mi jakoś nie widzi się podmiana mojej czerwonej strzały  :-P. W pierwszym samochodzie wszystkiego mieć nie można  :laugh:
Auris I 1.4 D-4D 2010 FL Premium EU5 1NDTV NDE150L-DHFNXW

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #17 dnia: 13 Stycznia 2018, 15:52:32 »
W pierwszym Aurisie też mi tego brakowało ale za to lepsza frajda na śniegu i zakrętach w lataniu bokiem bo z tą elektroniką w teraźniejszym aurisie to urwanie głowy non stop zakopany w czymś. Dopiero przy wyłączeniu TRC z piachu, śniegu czy błota można ruszyć. Raczej oby się nigdy nie przydało w sytuacjach awaryjnych bo głównie tylko po to jest potrzebne.

Offline vagon1

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #18 dnia: 13 Stycznia 2018, 16:38:06 »
Dobrze prawisz kolego. Fajnie byłoby mieć, ale lepiej nie używać (podobnie poduszek powietrznych). Dobre oponki premium i zdrowy rozsądek powinny nadrobić. Swoją drogą zwłaszcza w przypadku tego systemu grubszy bieżnik pakować na tył? Od zawsze każdy mi wspominał, że lepsze się daje na przód, a dopiero ostatnio się dowiedziałem ze wcale nie
Auris I 1.4 D-4D 2010 FL Premium EU5 1NDTV NDE150L-DHFNXW

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #19 dnia: 13 Stycznia 2018, 18:02:33 »
Mi w hybrydzie ścierają się o dziwo równomiernie. Więc nie wiem ale zawsze lepsze dawali na przód z racji lepszego ciągu.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl