Wiem że może powinienem zamieścić ten post w innym miejscu, ale dobrze by wszyscy go przeczytali, więc proszęadministratora o nie przenoszenie tego posta.
Znalazłem faceta pod warszawą, który sprzedaje części do Yarisów (i generalnie do toyoty i hondy) wystawia sięrównież na allegro ale nie pamiętam jaki jest jego nick.
Potrzebowałem kupić atrapękonsoli środkowej (zaznaczona na zdjeciu na czerowno) bo będe ją przrabiał i trafiłem ją u niego, zapłaciłem 30 pln

Zapytałem go czy ma więcej części, powiedział że ciągle coś ma wiec powiedziałem że dam info na forum by inni klubowicze mogli pytać u niego o części. Zapytałem czy wysyła jeżeli kotś nie z warszawy, powiedział że nie ma problemu.
Podaje kontakt do tego człowieka:
603 299 999 albo e-mail aaadddiii@neostrada.pl, jak ma na imięnie wiem, aha dla przykładu napisał mi w mail`u że ma komplet fotele do yarisa idealnych cena 300zł. Myśle że to dobry kontakt, jeżeli coś będziecie potrzebować może pomoże.
Aha ostatnio gdzieś widziałem na forum że ktoś szukał boczków do Yarka - też ma ale nie wiem jakie i za ile.