na jaki samochód.
Do mariuszs- gdzie znalazłeś taki pakiet dilerski i na jaki samochód.
przed chwila dostałem ofertę avivy - wartość corolli wyceniono na 79 tys. cena pakietu (asistance w wersji podstawowej, zniesiony udział własny, nnw na 50 tys, naprawa w aso na oryginalnych częściach ) to 2399. W sobotę porównam z ofertą dilerską - ale chyba to będzie najtańsza opcja.
Cytat: YogiBabo w 02 Marca 2018, 09:52:44przed chwila dostałem ofertę avivy - wartość corolli wyceniono na 79 tys. cena pakietu (asistance w wersji podstawowej, zniesiony udział własny, nnw na 50 tys, naprawa w aso na oryginalnych częściach ) to 2399. W sobotę porównam z ofertą dilerską - ale chyba to będzie najtańsza opcja. Mam zbliżony przypadek do Twojego. Bałem się że cena polisy będzie wyższa. U dealera prawie na pewno będzie drożej.Martwi mnie tylko ten podstawowy assistance. Mógłbyś sprawdzić jaki jest zakres terytorialny ? Np. tylko do 100km albo tylko na Polskę?
Np. tylko do 100km albo tylko na Polskę?
Pytanie tylko jak wyglada współpraca z Aviva w przypadku jakiejś szkody?
Cytat: Maciej Loret w 02 Marca 2018, 10:19:37Np. tylko do 100km albo tylko na Polskę?jak wyżej. Pakiet rozszerzony jest do 200 km i na EU + auto zastępcze na 5 dni (w podstawie na 3 dni) i kosztuje 90 zł więcej, ale konsultant odradzał mi tę opcję argumentując, że auto jest na gwarancji i w związku z tym posiadam assistance Toyoty, które jest znacznie lepsze, więc nie ma co przepłacać. Przyznam, że nie weryfikowałem tego
przy nieco niższej wartości Corolli, z pełnymi zniżkami na początku lutego płaciłam 3250 zł u dealera. Polisa w Allianz.
avivy - wartość corolli wyceniono na 79 tys. cena pakietu (asistance w wersji podstawowej, zniesiony udział własny, nnw na 50 tys, naprawa w aso na oryginalnych częściach ) to 2399.
PS. mam nadzieję, że koleżanki i koledzy CHRowcy wybaczą dyskusję corolkowców w swoim dziale
Ja płacę za pakiet OC+AC+NNW+ASISTANS+OPONY 2750zł i nie mam 60% zniżek na AC.Są też oferty za 2100 zł ale gołe OC+AC