Autor Wątek: TT 2 czy da sie oglądać tv  (Przeczytany 9280 razy)

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
Odp: TT 2 czy da sie oglądać tv
« Odpowiedź #15 dnia: 28 Stycznia 2018, 17:37:37 »
Patrząc po jakości zdjęć a tylko do tego mi jest potrzebny to wybacz ale sony bije na łeb wszystkie samsungi. Technicznie też nie jesteśmy w stanie wykorzystać nawet 50% tego co ma w środku więc na cholerę mi więcej. Poza tym XZ wydaje mi się ogólnie rzecz biorąc lepszym telefonem niż Galaxy S6 przynajmniej tak pokazują wszystkie 3D Marki, GFXBench T-Rex etc. Więc nie wiem gdzie tak odstaje technicznie od Szajsunga ;) O nowszych flagowcach od Sonego nawet nie wspominając bo XZ2 chyba w tym roku na targach coś namiesza w szeregach.

Offline torpediusz

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 28 Stycznia 2018, 20:52:56 »
Nie rozmawiamy tutaj o twoim zajexbistym sony, ani o moim fatalnym szajsungu ktorego bym i tak nie zamienil na najlepszy SONY. Rozmawiamy czy da sie cos zrobiz zeby fatalny szajsung dzialal w moim aurisie

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #17 dnia: 28 Stycznia 2018, 21:03:56 »
Wiele osób już próbowało i z samsungami mieli spore problemy. Popytaj tych którzy też mieli problem może znaleźli jakiś trik bo ogólnie szajsungi się wypięły na mirrorlinki dawno temu i kompletnie nie chcą śmigać.
« Ostatnia zmiana: 28 Stycznia 2018, 21:07:20 wysłana przez Stivo »

Offline torpediusz

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 28 Stycznia 2018, 21:11:53 »
Ok. Dzieki

Offline Auris wd

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 28 Stycznia 2018, 21:56:44 »
« Ostatnia zmiana: 28 Stycznia 2018, 22:17:40 wysłana przez Auris wd »

Offline Adam1985

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 29 Stycznia 2018, 07:19:34 »
Tez mnie wkurza to że w Toyocie nie ma mirror linka :((( Dla mnie to wielki zawód jeśli chodzi o bajery w moim aurisie. Jedyne rozwiązanie to właśnie wpierdzielenie tego ustrojswa z filmiku.

Kolega Stivio ostatnio na priv zapewniał mnie że u niego w aurisie śmiga mirro link. Jednak nie przedstawił żadnej konkretnej odpowiedzi na pytanie jak to zrobil tylko zaprosił mnie do poczytania instrukcji hahahahaha

Offline russso

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 29 Stycznia 2018, 08:55:41 »
Witam, ja mam zamontowane coś takiego u siebie i wszystko działa jak należy. Wystarczy właczyc w telefonie mirrorlink ( u mnie w Samsungu s8 smart view) telefon łaczy się i mamy wyświetlacz telefonu na wyświetlaczu od rada. Wiec właczamy w telefonie co nas interesuje i oglądamy. Jedynie co musiałem dorobić to wyłącznik od sygnału prędkości bo nie chodzi oglądanie filmów w trakcie jazdy.

Offline slavo_s2k

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Camry 2021
« Odpowiedź #22 dnia: 29 Stycznia 2018, 09:23:26 »
ja mam zamontowane coś takiego u siebie i wszystko działa jak należy.

Jakiego masz Aurisa?? Po FL ??

Offline russso

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 29 Stycznia 2018, 09:24:27 »
Ja mam przed FL z 2013r

Offline Zbig

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #24 dnia: 29 Stycznia 2018, 09:48:10 »
W sklepie Google z aplikacjami Androida jest dostępna FOC LG Mirrordrive v 1.2.1.2 wypuszczona przez LG Electronic Inc. w 2017 roku.  Wg opisu wymaga Androida 7.0 . Po zainstalowaniu przy próbie uruchomienia wyświetla komunikat że działa tylko na telefonach z obsługą Mirrorlink.  Wg tego co mi się udało ustalić ostatnim takim telefonem LG był G2 z 2013 roku posiadający Androida 5.0

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #25 dnia: 29 Stycznia 2018, 18:14:06 »
Oczywiście że zaprosiłem Cie do przeczytania instrukcji bo skoro nie rozumiesz że u mnie po podpięciu telefonu kabelkiem od razu obraca rotację a w aplikacjach pokazują się dwie kropki połączone zawiniętą kreską to nie potrafię Ci tego inaczej wytłumaczyć. U mnie działa i mam spokój mimo to bardzo rzadko z tego korzystam bo podczas jazdy nie widzę najmniejszego sensu.

Proszę Panie Adamie niedowiarku od siedmiu boleści.

https://www.youtube.com/watch?v=FWyW2Sh1zPE

Jak nie ogarniasz to kup malucha a nie się wyżywasz na innych za swą ubogość.
« Ostatnia zmiana: 29 Stycznia 2018, 18:41:50 wysłana przez Stivo »

Offline Stefanek67

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #26 dnia: 31 Marca 2019, 17:20:27 »
Napiszę tak , mam Toyota Touch 2 gołe, kupiłem przejściówkę tak jak w linku : https://allegro.pl/oferta/kabel-wideo-do-monitorow-toyota-touch-2-entune-7340448684?snapshot=MjAxOS0wMy0yNVQxODozNTo0NC4wOThaO2J1eWVyOzJmZGE0YTQ3YThkYzBlMTdhMzI0Y2EyZDgyOWYzNjQxNDM1MTZjMGU2ZTFjMDFkMmIxZDgxNDBhZjU1OTQ1N2Q%3D
 i drugi link z Hong Kongu : https://car-solutions.com/en/video-cable-for-toyota-touch-2-entune-link-monitors.php
Video i Audio po kablu działa wyśmienicie .
Nie działa dotyk , bo radio jest tylko wyświetlaczem , można stosować podczas jazdy , wystarczy rozłączyć przewód SPD , który jest już fabrycznie przygotowany do takiego działania .
Oczywiście jeśli ktoś ma telefon z wyjściem hdmi lub mhl, można poprzez przejściówkę spokojnie telefon podłączyć , wtedy dotyk działa w telefonie , ekran radia jest dodatkowym  wyświetlaczem
« Ostatnia zmiana: 31 Marca 2019, 17:22:09 wysłana przez Stefanek67 »

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #27 dnia: 01 Kwietnia 2019, 01:37:43 »
Czyli mapy Google też. Możesz wrzucić link?

Offline SZYMQ

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #28 dnia: 01 Kwietnia 2019, 08:38:13 »
Rzeczy niemożliwe robię od ręki,  na cuda trzeba chwile poczekać  <diabel>

Offline russso

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: 01 Kwietnia 2019, 11:02:00 »
Oczywiście jeśli ktoś ma telefon z wyjściem hdmi lub mhl, można poprzez przejściówkę spokojnie telefon podłączyć , wtedy dotyk działa w telefonie , ekran radia jest dodatkowym  wyświetlaczem
Możesz mi bardziej szczegółowo opisać jak bym chciał podłaczyć tel z radiem poprzez HDMI abym mogł sterować telefonem z radia.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl