Autor Wątek: Obsługa głosowa telefonu i nawigacji oraz całego sytemu Toyota Touch 2 plus Go  (Przeczytany 35164 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adam1985

• Toyot Leżący
  • *
Twitter nie Instagram, wybacz. Zaraz wrzuce linka. Z tego co pamiętam masz tylko comfort więc zapomnij o działaniu głosowym za bidna wersja wyposażenia na takie rzeczy.

Twittera to i ja mam.

Od wersji Seletion plus comfort, wyższą jest tylko Prestige. Czyższy tylko w tej wersji była obsługa głosowa? Czy w tej wersji jest właśnie Nabi Touch2Go Plus?

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
I właśnie w prestige zachar pokazywał że działa wybieranie głosowe z JBL.

Offline AdrianAdi10

• Toyot Pełzający
  • **
witam,
Panowie, od miesiąca mam Aurisa 2013, wersja Prestige JBL i ... nie działa u mnie wybieranie głosowe. Myślałem, że na forum znajdę odpowiedź dlaczego tak jest, ale widzę, że nie obejdzie się bez zapytania w ASO  :o
Tak informacyjnie moja wersja oprogramowania: 2.12.5WH i mapy: EUH20150630

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
a czy masz navi działające?

Offline AdrianAdi10

• Toyot Pełzający
  • **
tak navi działa, zestaw głośnomówiący działa. Po naciśnięciu przycisku na kierownicy pojawia się komunikat o niedostępności poleceń głosowych w wybranym języku. Sprawdzałem przy j. angielskim i jest to samo. Samochód z polskiego salonu tak BTW.

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
Tym bardziej że masz z plusem <myśli> Daj znać co Ci powiedzieli ;)

Offline Adam1985

• Toyot Leżący
  • *
Jestem ciekawy co się dzieje że to nie działa. Chyba jakiś bubel ta obsługa głosem...

Offline Adam1985

• Toyot Leżący
  • *
witam,
Panowie, od miesiąca mam Aurisa 2013, wersja Prestige JBL i ... nie działa u mnie wybieranie głosowe. Myślałem, że na forum znajdę odpowiedź dlaczego tak jest, ale widzę, że nie obejdzie się bez zapytania w ASO  :o
Tak informacyjnie moja wersja oprogramowania: 2.12.5WH i mapy: EUH20150630

Ty masz system multimedialny Toyotach Touch Go bez 2, czyli ta pierwsza generacja bez dotykowego ekranu ? 

Offline AdrianAdi10

• Toyot Pełzający
  • **
Nie jestem jakoś super zorientowany w tych systemach multimedialnych Toyoty. Przypuszczam, że mam pierwszą wersję bo rocznik 2013,
ale ekran jest już dotykowy. Radio ma oznaczenie 59019 i wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu.

Offline russso

• Toyot Leżący
  • *
Witam,
też po zakupie samochodu dochodziłem o co chodzi z tym wybieraniem czemu nie chodzi jak na youtubie teście Zachara oglądałem ze chodzi. U mnie w aucie z 2013r salon polska wersja prestige jest radio Touch & Go Plus z navi  zaktualizowane do najnowszej wersji i przy naciśnięciu przycisku na kierownicy jest komunikat o niedostępności wybierania głosowego w  wybranym języku ale gdy zmienię w radiu na inny język np. angielski czy niemiecki to komunikaty głosowe działają.

Offline Adam1985

• Toyot Leżący
  • *
Kurde musze sprawdzic czy u mnie po zmianie jezyka to bedzie działało.

Offline russso

• Toyot Leżący
  • *
Jestem zawiedziony brakiem tej funkcji ponieważ jak chce do kogoś zadzwonić to musze palcem po radiu latac a tak można by było wypowiedzieć i gotowe.

Offline Zbig

• Toyot Spamer
fachowca w ASO

Jak do tej pory nie udało mi się w ASO spotkać kogoś, kogo można by uznać w zakresie multimediów za fachowca.

Offline Adam1985

• Toyot Leżący
  • *
fachowca w ASO

Jak do tej pory nie udało mi się w ASO spotkać kogoś, kogo można by uznać w zakresie multimediów za fachowca.

Zaczynam wierzyć w tej słowa coraz mocniej :D

Offline SZYMQ

• Toyot Pełzający
  • **
Witam
wybieranie głosowe działa tylko w TT2 Go PLUS(6.9.0H ) a nie działa w L  trzeba wymienić cały moduł :)
Rzeczy niemożliwe robię od ręki,  na cuda trzeba chwile poczekać  <diabel>

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl