0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No i na 15 wygląda koszmarnie jak taczki :D Szczególnie tylna część samochodu. Za to tylne światła i przód mega. Może za następnym razem jeśli mi przejdzie lexus hybrydowy to priusiak podbije moje serce :D Bo napewno będzie to hybryda.
No i mają dobrze udajaca skrzynie biegów lexusy ???? teraz chyba CHR będzie numerem dwa Toyoty nie sądzisz?
A kupowałeś jako zwykły klient czy na firmę? Bo nie chce mi sie wierzyć, że zwykły klient mógł dostać 14 % rabatu nie na wyprzedaży.
Nie wiem czy jakbym brał z wyprzedaży 2016 to oba rabaty się zsumowały
Ja bym chyba jeszcze poczekał z zakupem na nową wersję po lifcie.Toyota dla pracowników już robi wewnętrzne prezentacje, podobno jest na co czekać (nowy Auris, nowe Yarisy, nowa Corolla itd.)
Cytat: EliEli w 03 Lutego 2018, 13:18:22Ja bym chyba jeszcze poczekał z zakupem na nową wersję po lifcie.Toyota dla pracowników już robi wewnętrzne prezentacje, podobno jest na co czekać (nowy Auris, nowe Yarisy, nowa Corolla itd.)Jak możesz to zawsze warto poczekać. Za chwilę będzie Camry, auris na nowej płycie i z nowym napędem. Lane assist w Toyota safety sens itd.
nowy Auris z dwoma napędami hybrydowymi
Tak się rozbijacie o te rabaty a zdajecie sobie sprawę z tego że cena jest sztucznie podniesiona własnie po to by głupi Polak się cieszył że dostał fikcyjny rabat. Dlaczego porównując dwa samochody po rabatach kosztują praktycznie tyle samo a w jednym salonie dostaniecie 20 tyś rabatu a w innym tylko 3. Ludzie Te rabaty to o kant nie powiem czego rozbić.
Corolla w hybrydzie