Cytat: JanuszTracz w 18 Lutego 2025, 08:52:52Kwiestia niskich temperatur na dworzu?cześć,nie wiem jak niskich. U mnie do -11 pozostaje właczony. Wydaje mi się, że AC wyłącza uruchomienie nawiewu na przednią szybę (ale AC włącza się automatycznie po wyłączeniu nawienu).
Kwiestia niskich temperatur na dworzu?
Corolli 2022 można ustawić "w telewizorze", czy A/C ma się włączać przy naciśnięciu AUTO czy nie. Zapewne u Ciebie też tak jest.
Masakra jakaś - najdroższa wersja i brak oświetlenia schowka, a w zwykłej Corolli było
Cytat: grubar w 18 Lutego 2025, 09:03:27Cytat: JanuszTracz w 18 Lutego 2025, 08:52:52Kwiestia niskich temperatur na dworzu?cześć,nie wiem jak niskich. U mnie do -11 pozostaje właczony. Wydaje mi się, że AC wyłącza uruchomienie nawiewu na przednią szybę (ale AC włącza się automatycznie po wyłączeniu nawienu).U mnie gdy włączam nawiew na przednią szybę to automatycznie włącza się AC, po wyłączeniu nawiewu na szybę to klima też gaśnie .
Corolla Cross jest nowszym modelem. Dlatego ma dynamiczne kierunkowskazy czy główne lampy LEDowe bez odbłyśnika czy soczewek…
Cytat: radek2020 w 18 Lutego 2025, 22:28:34Cytat: grubar w 18 Lutego 2025, 09:03:27Cytat: JanuszTracz w 18 Lutego 2025, 08:52:52Kwiestia niskich temperatur na dworzu?cześć,nie wiem jak niskich. U mnie do -11 pozostaje właczony. Wydaje mi się, że AC wyłącza uruchomienie nawiewu na przednią szybę (ale AC włącza się automatycznie po wyłączeniu nawienu).U mnie gdy włączam nawiew na przednią szybę to automatycznie włącza się AC, po wyłączeniu nawiewu na szybę to klima też gaśnie .U mnie dziś rano jak miałem +3 stopnie to AC dzialalo. Jak popatrzyłem gdy temp spadła do -2 to było wyłączone. Gdzieś tam się wyłącza.