Chcę połączyć telefon z tabletem w Aurisie. Mam Aurisa TS Hybrid z 2017 r. Prześledziłem wątki na forum i dalej jestem w tym samym miejscu co rano.
Co zrobiłem:
1. Zainstalowałem (jak to w wielu miejscach na formu już było) LG MirrorDrive, po uruchomieniu aplikacji na telefonie oczywiście pojawia się komunikat: "LG MirrorDrive działa tylko na telefonach LG z obsługą MirrorLink"
2. Kiedy telefon mam podłączony z autem uruchamiam MirrorLink z pozycji tabletu w aucie i dokładnie mam ten sam komunikat poza tym w prawym roku, tak jak w telefonie, pojawiają się ikony ze stanem baterii, godziną itd. z telefonu. Po tym wiem, że mój S7 da radę połączyć z TT2Go. Jednak po kliknięciu OK, w aplikacji LG MirrorDrive, na tablecie ekran wraca do aplikacji TT2Go.
3. Gdzieś znalazłem, że trzeba wyłączyć powiadomienia dla LG MirrorDrive w telefonie, zrobiłem to i sytuacja się nie zmieniła, kiedy wracam do czynności z drugiego punktu, sytuacja wygląda tak samo.
Czy ktoś poradził sobie z połączeniem Samsunga do TT2Go? Jakiś pomysł co trzeba zrobić inaczej?