0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Miałem kiedyś uchwyty uniwersalne, ściskane i one się rozlatują, kratka się psuje itd. Pewnie się sprawdzają jak się rzadko tego używa.
Cytat: mariuszs w 14 Marca 2018, 10:44:27Miałem kiedyś uchwyty uniwersalne, ściskane i one się rozlatują, kratka się psuje itd. Pewnie się sprawdzają jak się rzadko tego używa.Używam już parę lat i nic się nie dzieje. Telefon mam w etui i niestety uchwyt dedykowany do telefonu nie ma u mnie zastosowania. Tylko ściskany w takim przypadku u mnie wchodzi w grę.
Jak to wydrukowałem?
Ja zastanawiałem się aby kupić ten proclip i na to wrzucić blasze i łączyć za pomocą magnezu.
Kauf
Ja polecam ten uchwyt dobrze zrobiony i nic nie pęka mam go w trzech samochodach od 2 lat i nic się nie dzieje z nimi do kupienia w Kauflandie za 20zł
Kupiłem ale chyba to nie o to chodzi. Ten haczyk łapie za srodkową listwe nawiewu i ciągnie ją do dolu. Te ramiona co ma na dole opierają się aż o radio. Ja jednak nie polecam. Chyba że źle coś montuje. Kolega jakiś czas prosił o fotki, może ja ponowię prośbę.
Ja zdecydowałem się na uchwyt BASEUS, tzw. grawitacyjny, sam dopasowuje się do telefony. Początkowo myślałem, że będzie niestabilny, trzeszczący, ale póki co sprawdza się dobrze. Pasuje do wielu telefonów, m.in samsung s8.