Na początku pragnę przywitać wszystkich forumowiczów. Jestem tutaj nowy i mam nadzieję że uda mi się tu nawiązać fajne kontakty i uzyskać cenne informacje. Posiadam 2 Toyoty Corolle Liftback KE50. Pierwsza sprawna i jeżdżąca to wersja Deluxe z 1977 roku, silnik 1.6 benzyna, 3 -biegowy automat. Druga niejeżdżąca (jeszcze niejeżdżąca

) jest z 1978 roku, silnik 1.2 benzyna i 4 -biegowy manual z kierownicą po prawej stronie. Najciekawsze jest to że auto od lat 80-tych legalnie zarejestrowane w PL...
Jako że będę ją odrestaurowywał poszukuję części (głównie blacharskich), kilku drobiazgów i tylnej szyby do tego modelu. Jeżeli ktoś coś posiada lub wie na którym szrocie stoi jakiś dawca części to proszę o informacje. Cenne będą również linki do ewentualnych stron polskich czy zagranicznych. Pobuszowałem trochę w necie i z dostępnością części do tego modelu jest bardzo słabo. Można coś znaleźć w USA, Japonii czy Australii ale koszty przesyłki zniechęcają do zakupów

. Podsumowując, jeżeli ktoś coś wie lub zmierzył się z podobnym problemem to proszę o info. Pozdrawiam.