Autor Wątek: Są nowe mapy Touch 2 & Go wersja 6.11  (Przeczytany 2722 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wojteksw

• Toyot Pełzający
  • **
Są nowe mapy Touch 2 & Go wersja 6.11
« dnia: 19 Kwietnia 2018, 17:11:57 »
Dla posiadających Touch 2 & Go są nowe mapy do pobrania, wersja 6.11

Offline villovsky

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Są nowe mapy Touch 2 & Go wersja 6.11
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Kwietnia 2018, 09:25:11 »
Wiecie może jak to jest z darmową aktualizacją?
Przy najbliższej wizycie w ASO muszę to potwierdzić, ale ostatnio dowiedziałem się, że podobno moja Rav4 FL (2015) łapie się na darmowe aktualizacje map przez 3 lata. Była jakaś promocja, ale ze względu na używanie google maps w telefonie nigdy się tym nie interesowałem. Nowe mapy są podobno bardzo dobre, więc czemu by nie spróbować? :)
Na portalu MyToyota w e-sklepie mam opcję aktualizacji za 519 zł. Gdybym się łapał to ta cena mimo wszystko tam będzie i aktualizuje wtedy serwis za darmo?

Dzięki

Offline Dobi

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Kwietnia 2018, 09:49:15 »
Na portalu MyToyota w e-sklepie mam opcję aktualizacji za 519 zł. Gdybym się łapał to ta cena mimo wszystko tam będzie i aktualizuje wtedy serwis za darmo?
Dzięki

W chwili kupna wystawiana jest faktura na 0PLN o ile łapiesz się na promocję. Aktualizuje się samemu (soft dostępny jest w e-sklepe), w serwisie zdaje się jest to usługa płatna (w senie instalacji bo mapa za free).
« Ostatnia zmiana: 20 Kwietnia 2018, 09:53:23 wysłana przez Dobi »

Offline Wojteksw

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Kwietnia 2018, 14:59:14 »
Wiecie może jak to jest z darmową aktualizacją?
Przy najbliższej wizycie w ASO muszę to potwierdzić, ale ostatnio dowiedziałem się, że podobno moja Rav4 FL (2015) łapie się na darmowe aktualizacje map przez 3 lata. Była jakaś promocja, ale ze względu na używanie google maps w telefonie nigdy się tym nie interesowałem. Nowe mapy są podobno bardzo dobre, więc czemu by nie spróbować? 

Dzięki

Kolega Dobi pisze dobrze, musisz utworzyć konto ma My Toyota i dodasz do koszyka, następnie zobaczysz czy kwota zmieniła się na 0 zł. Będziesz miał pewność czy się łapiesz na darmową aktualizację, jeżeli nie to nie przejdziesz do płatności.

Offline villovsky

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Kwietnia 2018, 22:27:46 »
0 zł, czyli super :) dzięki za pomoc  :beer:

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl