O przepraszam, to nie jest niedopracowany szczegół, tylko ciągle jeszcze w miaręstandardowe rozwiązanie nawet w klasie D i E. Nie rozumiem dlaczego akurat Toyota miałaby w Corolli miałaby stosować bardziej skomplikowane rozwiązania.
jest to rozwiązanie obniżające koszty produkcji i funkcjonalność auta. Jakie to irytujące przekonasz sięgdy zmienisz HB na 4D i będziesz musiał załadować wózek i inne bambetle do bagażnika i zabraknie Ci miejsca na 2 torby bo trzeba je zostawić na zawiasy - żałuję, że nie kupiłem kombi.
tylko w tym momencie przyznaj bigman, że tak naprawdęnie zawiasy są głowny problemem (choc przyznaję, że mnie one również bardzo irytują, zwłaszcza jak wkładam komplet zimówek 15' ale jak pokombinować to sie da i jak powiedział wulkanizator nie wiele jest sedanów w których to sie udaje) tylko fakt że niestety jest to sedan :!: a nie liftback. Tak naprawdęprzy przewożeniu jakis gratów to juz HB jest praktyczniejszy.
nigdy więcej nie kupięsedana, jest to podstawowa wada mojego auta, nie wiem co Toyocie strzeliło do głowy, że nie ma Corolli liftabacka, zwłaszcza ze w poprzedniej wersji był - i nie przekonuje mnie Jackal tłumaczenie ze jest Corolla Verso :bno :wink: Ave też jest Verso a jest i liftback
Jak nie bedzie kidy znowu bedęzmieniał auto Corolli liftbacka to nie kupie Toyoty :cno
no chyba że Ave :bdance :bpray