Autor Wątek: Auris II '17 naprawa tylnich drzwi  (Przeczytany 1110 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nentor

• Początkujący
Auris II '17 naprawa tylnich drzwi
« dnia: 23 Maja 2018, 16:16:47 »
Witam, orientuje się ktoś ile będzie kosztować wyklepanie tego oraz może ktoś poleci sprawdzonego specjalistę Warszawa lub okolice

Offline Jurash

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Auris II '17 naprawa tylnich drzwi
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Maja 2018, 17:27:54 »
Witam, orientuje się ktoś ile będzie kosztować wyklepanie tego oraz może ktoś poleci sprawdzonego specjalistę Warszawa lub okolice
Hejka! To nie jest nic nadzwyczajnego, więc oddaj to do najbliższego lakiernika. Tych co partaczyli nie ma już na rynku. W Katowicach pomalowanie jednego elementu kosztuje około 500zł. Nie wiem jak z klamką, pewnie coś doliczają. Lakiernik pewnie powie, że jeszcze błotnik trzeba w całości pomalować i tu masz już pole do negocjacji; cały czy tylko fragment. Stołeczne ceny mogą być wyższe. Rozumie że pytasz, bo nie będziesz tego finansował z AC, w przeciwnym wypadku oddaj do serwisu Toyoty.
Jeśli mąż otwiera żonie drzwi samochodu - znaczy, że to nowy samochód albo nowa żona.

Offline czp

• Toyot Zmotoryzowany
    • moja strona
  • Samochód:: RAV4 GR SPORT
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Maja 2018, 17:45:00 »
Niedaleko mnie tzn. koło Rybnika jest lakiernik, który bierze (ostatnio brał) ok. 350 za element. Ma trochę roboty to trzeba się wcześniej umówić na jakiś termin a najlepiej podjechać to wyceni i dogadać :) Kiedyś robił też naprawy z ubezpieczeń ale teraz to nie wiem.

Offline mysiauek

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Maja 2018, 20:01:07 »
Hejka! To nie jest nic nadzwyczajnego, więc oddaj to do najbliższego lakiernika. Tych co partaczyli nie ma już na rynku. W Katowicach pomalowanie jednego elementu kosztuje około 500zł. Nie wiem jak z klamką, pewnie coś doliczają. Lakiernik pewnie powie, że jeszcze błotnik trzeba w całości pomalować i tu masz już pole do negocjacji; cały czy tylko fragment. Stołeczne ceny mogą być wyższe. Rozumie że pytasz, bo nie będziesz tego finansował z AC, w przeciwnym wypadku oddaj do serwisu Toyoty.
Katowice i Sosnowiec 300-400pln za element bez faktury. Mam namiary na dwóch dobrych lakiernikow.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl