Ukłony Koleżanki i Koledzy,
Szukam godnego polecenia kompletu pokrowców na fotele na przód i tył do mojego Auriska i zastanawiam się, czy ktoś z Was już taki zakup ma za sobą, a jeżeli okazał się udany, to czy mógłby się podzielić informacjami dotyczącymi zakupionych pokrowców. Zastanawiam się też, czy są jakieś pokrowce, które umożliwiają korzystanie z podłokietnika w tylnej kanapie. Mile widziany byłby również w zestawie pokrowiec na podłokietnik przedni. Zrobiłem już wstępny research w necie, ale nic konkretnego nie przykuło mojej uwagi. Z góry dziękuję za pomoc i podzielenie się swoimi doświadczeniami.
Z pozdrowieniami,
Piotr
Na aledrogo są dostępne fajne komplety pokrowców. Szukaj takich, które są dedykowane do Twojego autka - nigdy tzw. uniwersalne. Dodatkowo muszą posiadać atest na poduszki powietrzne. Są również takie , które zachowują funkcjonalność podłokietnika na tylnej kanapie - muszą być dzielone na siedzisko i oparcie. Co do przedniego podłokietnika to na pewno producent uszyje dla Ciebie ten dodatek, oferta obejmuje również dodanie na życzenie kieszeni w pokrowcach w oparciach przednich foteli. Też się zastanawiam nad wyborem, ale nie zamieszczam linku - każdy musi wybrać sam.
PS: Nie przejmuj się wypowiedziami "przeciwników" pokrowców w samochodzie. Ja lubię coś od czasu do czasu zmienić w aucie i to moja decyzja jako właściciela. Innym nie musi się to podobać, tak jak kolor samochodu. Każdy z nas ma własne preferencje.
pozdrawiam