Autor Wątek: Prius Plus - pokrowce, mata bagażnika  (Przeczytany 3145 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline iglaROW

• Toyot Leżący
  • *
Prius Plus - pokrowce, mata bagażnika
« dnia: 14 Lipca 2018, 19:49:51 »
Witam serdecznie,

Stałem się szczęśliwym posiadaczem Toyoty :) Na razie pierwsze dwa tygodnie, ale już wiem, że nie  jest to mój ostatni Prius.

Forumowicze, macie jakiś namiar gdzie kupię pokrowce do Plusa? Szczególnie chodzi o trzy osobne fotele które są w drugim rzędzie. Nie ukrywam, że zależy mi na siedziskach ze skóry/ekoskóry (przeznaczenie Taxi, więc łatwiej o czystość)

Druga rzecz, która może ktoś się gdzieś natknął. Szukam maty do bagażnika, która przykryje cały bagażnik razem z dodatkowymi fotelami. Strzelam, że po prostu potrzebna mata o wymiarach jak do Priusa V, tylko czy gdzieś w europie dostanę? 100 dolców w USA nie zachęca :P

Offline Animal

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Prius Plus - pokrowce, mata bagażnika
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Lipca 2018, 22:46:12 »

Offline iglaROW

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Lipca 2018, 00:18:53 »
Nie ma to jak buszować po aukcjach, sklepach internetowych itp, a nie wejsć do sklepu Toyoty :) Dzięki

Offline Animal

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Lipca 2018, 21:52:46 »
Spoko. Myślę, że będzie pięknie pasowało :-)
A skoro kolega tak buszował po aukcjach i sklepach internetowych to może się natknął na dywanik gumowy do trzeciego rzędu siedzeń?

Offline iglaROW

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Lipca 2018, 22:43:04 »
Nie widziałem nigdzie, ale tez specjalnie nie szukałem. Auto będzie używane jako Taxi, ale tylko jako 5 osobowe. Dwa dodatkowe ewentualnie, prywatnie ze znajomymi, stad też chce je na stale przykryć w bagażniku matą.

Pytanie innej z beczki. Jest jakiś sposób by prąd w zapalniczkach nadal był po wyłączeniu auta?

Offline reno

• Początkujący
    • Porównanie olejków do cellulitu
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Lipca 2018, 10:52:49 »
Nie wydaje mi się, żeby można było tak zrobić. Byłoby to co najmniej niebezpieczne...

Offline mariuszs

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #6 dnia: 16 Lipca 2018, 11:03:54 »
Nie wydaje mi się, żeby można było tak zrobić. Byłoby to co najmniej niebezpieczne...
W pojazdach innych marek to jest często standard, np. VW.

Offline fazibazi

• Moderator
  • Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Lipca 2018, 16:18:29 »
Pytanie innej z beczki. Jest jakiś sposób by prąd w zapalniczkach nadal był po wyłączeniu auta?

Najprostszy to podpięcie prosto pod aku oddzielnym gniazdem ale tym to chyba ameryki nie odkryłem. A do czego ci to? Jeżlei do kamerki to ja wziąłem z lampki z podsufitki, nie wiem jak w P+ ale u mnie w AurisI HSD tam jest stały prąd z aku 12v  :cool::

http://www.autowrzuta.pl/showthread.php?tid=14018&pid=262785#pid262785

« Ostatnia zmiana: 16 Lipca 2018, 16:20:13 wysłana przez fazibazi »
AURIS I 2011 HSD LPG - ecowarrior
Webasto TTE z GSM, VIOFO A119, iCar pro do HA i takie tam..

Offline iglaROW

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 16 Lipca 2018, 18:32:21 »

W większości samochodów to jest standard. W każdym aucie jakim miałem tak było.

@fazibazi

auto na taxi, ładowarka na postoju zawsze się przyda. Ale głównie chodzi mi o router CarFi, który chciałem podłączyć w bagażniku. Niestety wyłączy się po każdym zgaszeniu auta i nie załączy się automatycznie po dostaniu prądu, a trzeba go uruchamiać ręcznie. Będzie trzeba pociągnąć to pod aku, albo... inny router przenośny który posiada baterię.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl