niestety nie podam kto by nie być posądzonym o zniesławienie
Żyjemy w wolnym kraju i to nie jest twoja opinia (którą też możesz wyrażać) tylko serwisu ASO który ma jakieś wątpliwości, więc.... nie bój się i napisz.
wyceniony przez ubezpieczyciela - zwykle x3
Potwierdzam, strzeliłeś w 9. Żeby nie dublować:
http://forum.toyotaklub.org.pl/index.php/topic,42508.msg599026.html#msg599026A jakbyś nie miał AC (wiem ze to mało realne przy nowym aucie) to co wtedy byś zrobił?
ja rozumiem że chcecie pomóc ale takie cuda to tylko .... no chyba że kolega prowadzi taką kancelarię to chętnie w przypadku wygranej odpalę 50% z tych 15% ;-)
Hahaha, ja mogę poprowadzić. Napisz (mail lub wydruk, ja miałem taką możliwość w aplikacji ubezpieczyciela OC sprawcy) do ubezpieczyciela tak:
"W rozliczaniu szkody proszę uwzględnić utratę wartości handlowej auta."
Ja napisałem dosłownie:
"Proszę uwzględnić [...] utratę wartości handlowej pojazdu. Nawet jak auto zostanie przywrócone do stanu sprzed wypadku to przy zbyciu auta i sprawdzeniu jego historii serwisowej przez ewentualnego kupującego oczywistym będzie, że w/w jest autem powypadkowym a wcześniej takim nie było ."
Odpowiedzi niestety nie znajdę bo zginęła gdzieś w czeluściach internetów (nie mam tego na poczcie, pewnie odpowiedzieli w aplikacji), ale mniej więcej to co napisałem wcześniej. Jak coś dostaniesz to ślesz flaszkę do Gdyni.

p.s. cytujemy zaznaczając tekst do cytowania i klikamy "Cytuj (zaznaczone)" i cytowany tekst wraz z odpowiednim bbcode wkleja się w naszą wypowiedź, poprawiłem.