Autor Wątek: Zakup nowego Aurisa Hybrid  (Przeczytany 25307 razy)

Offline Zbig

• Toyot Spamer
Odp: Zakup nowego Aurisa Hybrid
« Odpowiedź #90 dnia: 27 Grudnia 2018, 21:43:17 »
Nie wiem co kupuje ściana wschodnia, bo mieszkam w powiecie Poznańskim, rozumiem że ty jesteś z ,,miasta,, współczuję .
To gdzie obaj mieszkamy nie ma żadnego wpływu na statystyki.  Współczujesz?  A czego konkretnie?

I co z tego , niby to co sie najlepiej  sprzedaje w Polsce  to najlepsze???
 Najczęściej kupowane samochody w Europie w roku 2017 przeczytaj i zobacz ile w tym rankingu jest Toyot!!
Wydawało mi się że była mowa o Hondzie, ale niech będzie.  Toyota jest od lat w pierwszej trójce na świecie, sprzeda w tym roku jakieś 10,5 mln aut i Europa nie jest dla niej najważniejsza, aczkolwiek w zeszłym roku sprzedaż przekroczyła 1 mln i nadal rośnie.  W Europie Toyota sprzedaje się dobrze również na wymagających i dojrzałych rynkach, o ile są pozbawione patriotyzmu lokalnego - np. jest w ścisłej czołówce w całej Skandynawii.
« Ostatnia zmiana: 27 Grudnia 2018, 21:50:17 wysłana przez Zbig »

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
Odp: Zakup nowego Aurisa Hybrid
« Odpowiedź #91 dnia: 27 Grudnia 2018, 22:18:03 »
Czyli tyle samo ludzi co my jest idiotami którzy kupują (a są w salonach możliwości bezpłatnego wzięcia auta na kilka dni do prywatnego użytku) i narzekają że to piasek za suchy, że woda za mokra, że piwo za zimne. Albo naród poryty albo mi pomysłów brak co do mentalności.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl