Autor Wątek: Bez wtrysku i katalizatora - Corolla 89 - czy warto?  (Przeczytany 2899 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

adre

• Gość
Bez wtrysku i katalizatora - Corolla 89 - czy warto?
« dnia: 18 Maja 2005, 19:59:29 »
Witam,
Czy uwazacie, ze dla kogos, kto samochodu nie traktuje jak hobby tylko przedmiot codziennego użytku przynoszacy trocche frajdy, taki samochod jaak Corolla E9
z 89 roku z silnikiem 1.3 , bez wtrysku i katalizatora  (chyba tak wynika z opisów techn.) zadbaana  o małym przebiegu -  to kłopot czy rozsądny  wybór.
(nie jestem bardzo doswiaadczonym kierowcą, ani zamożnym  - szukam  auta ktorym pojeżdze bez ciagłej perspektywy utkwienia na poboczu  - bojęsie tylko kłopotów przy  rejestracji  i konserwacji  w przypadku  tego auta)
Dziekuje i pozdraawiam  

PS oto co napisali mi czytelnicy nietoyotowego forum
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=24024355&v=2&s=0

Offline GLADIATOR

• Toyot Zmotoryzowany
    • Corolla E-9
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Maja 2005, 21:09:39 »
Kolego pamietaj że to zawsze jednak jest TOYOTA. A to mówi samo za siebie. :athunbsup [/b]
www.corolla.fora.pl
www.lybra.fora.pl
Lancia Lybra SW 1,9 JTD Power

Offline imei

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Maja 2005, 23:58:24 »
Trudno tak jednoznacznie odpowiedzieć czy warto czy nie. Jak sam napisałeś nie jesteś specem więc przede wszystkim musisz koniecznie wybrać sięz kimś kto sięzna i obejrzy autko. Generalnie mówięstanowcze NIE dla wszystkich aut przywiezionych z Niemiec bo można sięłatwo wpuścić w niezły kanał. A skąd w ogole masz tamtą ofertę?

Pozdrawiam,

Madzia83

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Maja 2005, 07:06:53 »
adre a ja polecam. Miałam E8 1.300 ccm i bez kata i na gaźniku i było to naprawdęrewelacyjne autko KLIK. Teraz mam E9 też 1.300 ccm ale juz na wtrysku z katem i też sobie bardzo chwalę:aclap
Uważam, że z takiego autka (jeśli oczywiście w dobrym stanie technicznym) będziesz zadowolony. Posprawdzaj wszysko (zwróć uwagęna blachy bo to słaby punkt E9) i jeśli wszystko OK to bierz :) Pozdrawiam.

mptoyo

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Maja 2005, 07:47:29 »
WITAM
A MOZE CHCESZ COROLKE Z 93 ROKU ZA 6 TYS  /SALON POLSKA/ - CZARNA 5D W NADWOZIU 100 Z WTRYSKIEM I KATALIZATOREM I SZYBERDACHEM
JAKBY CO TO 601 244 019 - MARCIN
POZDRAWIAM
MPTOYO
A CO DO TEJ Z 89 TO PEWNIE ZE WARTO ... BO TYLKO TOYOTA ROBI ORYGINALNE AUTA ... RESZTA TO PODROBY

Offline GLADIATOR

• Toyot Zmotoryzowany
    • Corolla E-9
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Maja 2005, 16:37:32 »
poterdzam sasiada Toyota to Toyota i przedewszystkim blachy w E-9 to naprawde słaby punkt. pozdro hej :twisted:  :-DD  :-DD  :-DD  :twisted:  :-DD  :twisted:  :twisted:  :-DD  :-DD  :-DD
www.corolla.fora.pl
www.lybra.fora.pl
Lancia Lybra SW 1,9 JTD Power

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl