Moze wiecie gdzie mozna to kupic tanie
A nie próbowałeś naprawić? Za 400-500 to bym mógł skonstruować jakiś moduł mikroprocesorowy z dźwiękiem i wyświetlaczem :lol: Prawdęmówiąc nawet chciałem coś we fabrycznym pozmieniać. Denerwuje mnie cykanie przekaźników w tym module oraz nieregulowalność czasu przerywanej pracy. Dodatkowo chiałbym dorobić taką funkcjęjak mają niektóre autka: po włączeniu spryskiwaczy na powiedzmy 1s, automatycznie włącza siękilka razy wycieraczka. Dodatkowo po pewnym czasie włacza siędla dotarcia spływającego płynu (najlepiej skorelować to z prędkością pojazdu). O czujniku deszczu nie myślałem, bo to poważniejsza akcja. W dodatku obecne czujniki nie są zbyt precyzyjne.
No i jak sięwam podoba takie rozwiązanie. Myślę, że w wakacjęzabioręsiędo tego, potrzebny mi tylko schemat instalacji elektrycznej. Jak będą chętni, to może zajmęsiętym szybciej.
Może wiesz czy moduł jest rozbieralny, czy zalany jakąś żywicą? Paradoksalnine, zawsze w tego typu akcjach, najtrudniejsze dla mnie do zrobienia to konektory i obudowa :roll