Witam wszystkich;
Z nagłych przyczyn musiałem na chwile (czas na serwisu oryginalnego dedykowanego radia) zamienić na radio ze starszego modelu 2008 o numerze b9005. Różnica była już na wstępie inny kolor podświetlenia, brak obsługi kamery cofania ( podobno dało by się ale trzeba by przerabiać inastalacje ale ze radio na chwile to czujniki wystarcza). Przechodząc dalej do mankamentów złącze od anteny inne niż w oryginale ale przejściówka za ok 30 zł i radio działa. Jednak największym minusem jest nie działający mikrofon, ponieważ radio sparowalo się z iPhonem bardzo ładnie, wszystko się ladnie wyświetla i slychac rozmówcę lecz nie słychać mnie.
I tu jest moje pytanie do Was, gdzie może się znajdować mikrofon w moim aurisie 2010 hsd bądź jest jeszcze opcja czy to radio obsługuje rozmowy ale raczej tak bo wszystkie przyciski na kierownicy działają i telefon się paruje. Z tego co wiem to w Auris II jest on tam gdzie lampka w podsufitce.
Dzięki za wszelkie podpowiedzi czy coś z tym robić czy jakoś to przełknąć i czekać na radio dedykowane aż wróci z serwisu?