0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jak długo łączy się wam modem z siecią - mnie zawsze denerwowala ta zwłokę 40-50 sek
Jaki to ma sens założenia modemu ? Przecież macie smartfony i od razu łączy bluetooth poprzez tethering i prosta sprawa zamiast kolejnego bezsensownego gadżetu w błoto.
Cytat: mleni w 06 Lipca 2019, 18:21:58Jaki to ma sens założenia modemu ? Przecież macie smartfony i od razu łączy bluetooth poprzez tethering i prosta sprawa zamiast kolejnego bezsensownego gadżetu w błoto.Sens jest duży.To urządzenie jest bezobsługowe, a smartfon trzeba za każdym razem włączyć, grzeje się, czerpie baterię, itd itp.Do rutera kupiłem za 42 zł 80 GB na rok, więc rok mam spokój. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
A właśnie nie trzeba za każdym razem włączać tylko trzeba umiejętnie włączyć. Wszystko grzeje, a takie cierpliwości zajmuje tylko krócej pół minuty (podłączenie smartfona do zasilania) i nie narzekam. Każdy ma swój styl.
gdybys byl w okolicach Wroclawia w jakis piatek lub sobote, to daj mi znac, pls. Jezdze gen 4 z silnikiem benzynowym 2.0 + cvt + awd.
Do rutera kupiłem za 42 zł 80 GB na rok, więc rok mam spokój.
Cytat: tomeksp w 06 Lipca 2019, 18:30:33Do rutera kupiłem za 42 zł 80 GB na rok, więc rok mam spokój. To raczej skromnie, nie naoglądają się specjalnie. ja mam 40GB miesięcznie
Taka ciekawostka, wrzuciłem mój VIN na stronę Toyota Europe - https://www.toyota-europe.com/forms-v2/forms?type=recall I uzyskałem taki oto wynikWe have identified that your Toyota is subject to a voluntary customer service campaign or outstanding safety recall.This can be rectified at no cost.If you require any further information or wish to make an appointment, please contact your local Toyota Dealer.W Polsce nie ma żadnej informacji o kampanii naprawczej.