Zdanie mojego gościa od ceramiki na temat powłok "odnawialnych":
Zapytałem go przed chwilą.
Część... sporo powłok ceramicznych ma właściwości "samoodnawialne". Działa to tak, że niektóre mikrorysy, tu podkreślam, naprawdę drobne pod wpływem temperatury mniej lub bardziej się zasklepiają, powłoka lekko mięknie i wypełnia "ubytek". Powłokę o takich właściwościach zaaplikowałem Ci na samochód.
Niestety więcej w tym marketingu niż rzeczywistości więc wolę nie opowiadać o tym klientom, bo wiesz... z tymi, które się zregenerują nie przyjadą, bo się zregenerują, przyjadą za to z rysami, które nie dadzą rady się zregenerować twierdząc, że przecież miały to zrobić...
Na takie rzeczy to może sobie pozwolić Toyota, Ford czy i inny Bentley, ludzie i tak do nich przyjdą, a jak akurat przyjdą z rysą na powłoce to usłyszą, że sami sobie to zrobili i żeby sperdalali bo serwis się takimi bzdetami nie zajmuje

Najlepszy jest ten amejzing jak u Appla - 8 lat trwałości :D Ta, którą Ci zaaplikowałem może i 10 lat wytrzymać i się regenerować, tylko jeden warunek: widzimy się co 6 miesięcy na przeglądzie za 500 zł

to Ci nawet gwarancję dam na piśmie :D
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka