0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Skylog w 12 Marca 2020, 11:55:06Na jakich oponach odbieracie teraz auta?Potrzebowałbym konkretny model opony itd.Hej. Dzisiaj odbierałem swoje Rav4 Hybrid. Jest na kolach letnich DUNLOP Grandtrek PT30.
Na jakich oponach odbieracie teraz auta?Potrzebowałbym konkretny model opony itd.
Cytat: ArtFoto w 14 Marca 2020, 15:57:25Cytat: Skylog w 12 Marca 2020, 11:55:06Na jakich oponach odbieracie teraz auta?Potrzebowałbym konkretny model opony itd.Hej. Dzisiaj odbierałem swoje Rav4 Hybrid. Jest na kolach letnich DUNLOP Grandtrek PT30.Również swoje auto odebrałem na letnich Dunlopach" made in Japan" typowe opony letnie chyba jak do zwykłej osobówki , miałem również poprzednią wersję i były bardziej uniwersalne Bridgestone Dueler 4x4.
Patrząc na wygląd bieżnika to stwierdzenie " teoretycznie 4x4 " jest jak najbardziej trafione.
Zależy na jakiej stronie się patrzy. Na większości wyglądają identycznie. Chyba Toyota chciała się wykazać lepszym spalaniem. A DUNLOP Grandtrek są w klasie B. Natomiast AT ki raczej nie należą do paliwooszczednych
Przeciez rav4 to samochod miejski a nie terenowy. Nie rozumiem skad pytania.
Dlaczego miejski?
Witajcie na dniach czekam na odbiór RAVki już jest w Polsce od zeszłego czwartku. Poszedłem dziś do wydziału komunikacji żeby się dowiedzieć jakie są terminy i pocałowałem klamkę. Brama zamknięta i co teraz? Też będzie zamknięte jak szkoły 6tygodni?
Cytat: Kaka84 w 17 Marca 2020, 16:43:40Witajcie na dniach czekam na odbiór RAVki już jest w Polsce od zeszłego czwartku. Poszedłem dziś do wydziału komunikacji żeby się dowiedzieć jakie są terminy i pocałowałem klamkę. Brama zamknięta i co teraz? Też będzie zamknięte jak szkoły 6tygodni?Można zadzwonić i się zapytać.
Witajcie na dniach czekam na odbiór RAVki już jest w Polsce od zeszłego czwartku.