Jeszcze wczoraj był w transporcie Mszczonow, a dziś dostarczenie do Dilera Modlnica, POLAND. Tylko czekać na telefon, wpłacić kasę poprosić o zamontowanie kamerki , oni zarejestrują, ubezpieczyć i będzie mój. "Stary" będzie do sprzedania.(Zamówienie 25.11.2021r.)
Jeszcze wczoraj był w transporcie Mszczonow, a dziś dostarczenie do Dilera Modlnica, POLAND.
Cytat: JKrakus w 17 Marca 2022, 14:27:18Jeszcze wczoraj był w transporcie Mszczonow, a dziś dostarczenie do Dilera Modlnica, POLAND. Tylko czekać na telefon, wpłacić kasę poprosić o zamontowanie kamerki , oni zarejestrują, ubezpieczyć i będzie mój. "Stary" będzie do sprzedania.(Zamówienie 25.11.2021r.)Super. Ja zamawiałem 10.11.2021 i mam nadzieję, że dotrze przed majówką - 3.03 wyjechał z fabryki....wg info 1-2 miesiąca i powinienem mieć
Cytat: JKrakus w 17 Marca 2022, 14:27:18Jeszcze wczoraj był w transporcie Mszczonow, a dziś dostarczenie do Dilera Modlnica, POLAND.Dużo czasu spędził w Mszczonowie?
1-1,5 tygodnia produkcja1-1,5 miesiąca transport do BE2 dni transport do Mszczonowanie wiem ile czasu od Mszczonowa do dilera
Wczoraj dealer mi potwierdził, że u ich służbowym systemie widać, że samochód w produkcji i to że u mnie jeszcze status się nie zmienił w MyT, to nic nie znaczy. Mam cierpliwie czekać, odbiór maj.
Smutna info dla tych co zmówili selection, problem z dostępnością koloru czarnego i będzie opóźnienie w produkcji 1-2 miesiące. Informacja od sprzedawcy po konsultacji z działem planowania produkcji.