Jest jeszcze na stronie 174 w obecnym wątku. Daj znać czy Belgie i Mszczonów masz w tym samym terminie (5-7.05).
Cytat: mareck w 26 Kwietnia 2022, 15:44:49Jest jeszcze na stronie 174 w obecnym wątku. Daj znać czy Belgie i Mszczonów masz w tym samym terminie (5-7.05).Tak jak pisałem wyżej, Estimated delivery to final destination 2.06.2022. Nie podlega akcji serwisowej.
Ok, czyli ten sam transport. Miejmy nadzieję że nie będzie jakiś cyrków w Mszczonowie.
Cytat: mareck w 26 Kwietnia 2022, 17:51:20Ok, czyli ten sam transport. Miejmy nadzieję że nie będzie jakiś cyrków w Mszczonowie.Jeżeli to prawda, co ktoś wcześniej pisał, to mi w Mszczonowie będą zakładać chlapacze, bo brałem ten pakiet protection.[/quoteWidziałem, że twoja wersja to full wypas Również wziąłem protection i jeszcze jakieś tam pierdoły. Miałem jeszcze zapytać. Kiedyś były rozmowy na temat bonu Toyoty na 500. Czy to aktualne czy sprawa przeszłości?
Panowie, po jakim czasie rozpoczęła się u Was produkcja samochodu od ukazania się w aplikacji MYT miast i mapy przy etapach produkcji i transportu ???
Gdzie jest ta mapa miasta w MyT?
Cytat: Ralff w 27 Kwietnia 2022, 14:40:50Panowie, po jakim czasie rozpoczęła się u Was produkcja samochodu od ukazania się w aplikacji MYT miast i mapy przy etapach produkcji i transportu ???8 marca pojawiła się mapa z miastami i informacja, dziękujemy za zamówienie, a 22 marca przyszedł SMS "produkcja w Toku". 5 kwietnia, "Twoja Toyota właśnie opuściła fabrykę".
Witam. Oswiećcie mnie proszę o jaką mapę chodzi w aplikacji MyT?
Cytat: Hillbilly w 27 Kwietnia 2022, 15:19:11Cytat: Ralff w 27 Kwietnia 2022, 14:40:50Panowie, po jakim czasie rozpoczęła się u Was produkcja samochodu od ukazania się w aplikacji MYT miast i mapy przy etapach produkcji i transportu ???8 marca pojawiła się mapa z miastami i informacja, dziękujemy za zamówienie, a 22 marca przyszedł SMS "produkcja w Toku". 5 kwietnia, "Twoja Toyota właśnie opuściła fabrykę".Dzieki wielkie, może jednak będzie szybciej niż w listopadzie (handlowiec nadal widzi produkcje na wrzesien). Pierwotnie miała być w maju, ale jak będzie w sierpniu to i tak będę szczęśliwy