Cytat: Markid w 27 Maja 2022, 11:35:29Cytat: JanuszTracz w Dzisiaj o 10:19:23ja od 2 tygodnii probuje otworzyc bagaznik girą i nic - w przyszlym tygodniu jade na serwis zeby sprawdziliAle kluczyk masz w kieszeni ? bo jak nie to nie otworzy. w kieszeni albo w rece
Cytat: JanuszTracz w Dzisiaj o 10:19:23ja od 2 tygodnii probuje otworzyc bagaznik girą i nic - w przyszlym tygodniu jade na serwis zeby sprawdziliAle kluczyk masz w kieszeni ? bo jak nie to nie otworzy.
Cytat: JanuszTracz w Dzisiaj o 11:53:55Cytat: Markid w Dzisiaj o 11:35:29Cytat: JanuszTracz w Dzisiaj o 10:19:23ja od 2 tygodnii probuje otworzyc bagaznik girą i nic - w przyszlym tygodniu jade na serwis zeby sprawdziliAle kluczyk masz w kieszeni ? bo jak nie to nie otworzy.w kieszeni albo w receJak montują hak u dealera to deaktywuja kicksensor. Chyba ze się dogadasz i Ci przesuną.. mi przesunęli w lewo
Cytat: mareck w 26 Maja 2022, 07:52:39Cześć Billy. Zmienione na 9.06. Rozmawiałem z handlowcem. Potwierdził, że auto w Polsce więc teraz czekam już tylko na telefon że faktura wystawiona:)Poziom ekscytacji rośnie, jak cena benzyny na stacjach A kampanię na oprogramowanie już Ci zrobili? Bo u mnie po numerze Vin wychodzi, że podlega. Także ja dokumentów do rejestracji nie spodziewam się wcześniej niż 8.06.
Cześć Billy. Zmienione na 9.06. Rozmawiałem z handlowcem. Potwierdził, że auto w Polsce więc teraz czekam już tylko na telefon że faktura wystawiona:)Poziom ekscytacji rośnie, jak cena benzyny na stacjach
Serwis na VSC na moim VIN w dalszym ciągu aktualny. Dealer mówił, że update zrobią na miejscu. Myślę, że teraz akcja nabierze tempa i do 10.06 auto będzie do odbioru:)
Do ludzi korzystających z wtyczki na stronie toyoty:Czym jest "Data zamówienia" u was? Faktyczną datą zamówienia, czy aktywacją aplikacji?
Czym jest "Data zamówienia" u was? Faktyczną datą zamówienia, czy aktywacją aplikacji?
Cytat: lol19pl w 27 Maja 2022, 10:51:17Czym jest "Data zamówienia" u was? Faktyczną datą zamówienia, czy aktywacją aplikacji?Stanowczo - data zamówienia (u mnie 31.12.2021)
kamerka
Cytat: mareck w 27 Maja 2022, 14:10:45Serwis na VSC na moim VIN w dalszym ciągu aktualny. Dealer mówił, że update zrobią na miejscu. Myślę, że teraz akcja nabierze tempa i do 10.06 auto będzie do odbioru:)Jeżeli nie masz żadnych montaży, to pewnie 10.06 jest realny. U mnie hak, kamerka i przy okazji haczyki w bagażniku. Więc jeżeli aplikacja się nie myli i samochód rzeczywiście dotrze do dealera 8.06, to myślę, że biorąc pod uwagę, że serwis śpieszyć się nie musi, obstawiam tydzień, czyli odbiór ok. 15.06. Pociesza mnie fakt, że szef serwisu, z którym rozmawiałem, wydaje się być bardzo kompetentnym człowiekiem. Od razu zaproponował mi logiczne miejsca na przednią i tylną kamerkę tak, żeby nie przesłaniały szyby( za lusterkiem wew), pokazał którędy puszczą przewody do tylnej kamerki i jak zamontują haczyki w bagażniku. Widać, że nie pierwszy raz to robi i zna się na rzeczy.
Cytat: baslow w 27 Maja 2022, 16:24:23Cytat: lol19pl w 27 Maja 2022, 10:51:17Czym jest "Data zamówienia" u was? Faktyczną datą zamówienia, czy aktywacją aplikacji?Stanowczo - data zamówienia (u mnie 31.12.2021)To dziwna sprawa, może to kwestia, że auto nie jest jeszcze w produkcji, bo ja wpłacałem zaliczkę 14.01, a ta "Data zamówienia" wskazuje na dzisiaj i też dopiero dzisiaj aktywowali mi aplikację.
Ile montaż kamerki, jeśli to nie tajemnica?