Autor Wątek: Yaris News  (Przeczytany 167156 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jackal

• Gość
Odp: Yaris News
« Odpowiedź #60 dnia: 08 Listopada 2004, 15:16:02 »
Cytat: Kinga Macyszyn
Fajny. Wchodzi w 2005, ale czy ktoś wie kiedy? W styczniu, czerwcu, grudniu?

A kto powiedział, że on wejdzie w 2005 roku???

:chmmm Z tego co słyszałem, i pisałem w wątku o nowym modelu Aygo, nowy Yaris pojawi sie dopiero najwcześniej w 2006 r. W 2005 Toyota wprowadza nowy model Aygo, mniejszy od Yarisa. Nie twierdzę, że wiem wszystko, ale ... nie znalazłem niczego na temat premiery nowego Yarisa w 2005.

Więcej :arrow: T U T A J

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 08 Listopada 2004, 15:37:31 »
Cytuj (zaznaczone)
teoretyczny mam już za sobą
gratuluje i powodzenia na praktycznym

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: 08 Listopada 2004, 15:42:41 »
:arrow: T U T A J macie ruską stronę, z której pochodził link, poświęconą Yarisowi 2005. Podane wcześniej zdjęcie jest komputerowym retuszem.

Są tam linki do szpiegowskich zdjeć, informacje, opisy i nie tylko. Jest nawet link do strony Bigmana  :bbravo

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: 08 Listopada 2004, 23:57:07 »
Cytuj (zaznaczone)
Jest nawet link do strony Bigmana
 :aclap  :aclap

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: 09 Listopada 2004, 09:22:46 »
Ciekawe czy Bigman w jakiś sposób rozpowszechnił info o swojej stronie, czy tylko ruscy znaleźli stronęw sieci i podłączyli do swoich linków  :?

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: 09 Listopada 2004, 12:00:18 »
Cytuj (zaznaczone)
Ciekawe czy Bigman w jakiś sposób rozpowszechnił info o swojej stronie, czy tylko ruscy znaleźli stronęw sieci i podłączyli do swoich linków
najprosciej zapytac sie Bigmana ale wydaje mi sie ze to rosjanie esplorują naszą przestrzen intenetową  :P  do broni rodacy

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: 09 Listopada 2004, 12:07:20 »
Ja bym sięcieszył, jakby moja strona miała tyle odnośników gdzieś w świecie  8)

adi

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: 12 Listopada 2004, 09:56:48 »
Ten yaris z tej strony wyglada jak mini wersja corolli verso :wink: i moim zdaniem jest zaje fajny :-DD nie mial by konkurentow w swojej klasie...wyglad miodzio :lol:

ale poki stary sie dobrze sprzedaje to po co wprowadzac nowego :worried

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: 03 Grudnia 2004, 18:07:17 »
Vitz czyli Yaris!

W Japonii przedstawiono niedawno nową ToyotęVitz. Najprawdopodobniej w przyszłym roku ten właśnie pojazd trafi do Europy, gdzie będzie nosił nazwę... Yaris!

Nowy samochód, którego możemy sięspodziewać w salonach jesienią przyszłego roku jest znacznie większy od znanego z naszych dróg Yarisa.

Pojazd ma 3.75 m długości, 1.70 m szerokości (o 1 cm mniej niż Corolla E12) i 1.52 m wysokości. W ślad za większymi wymiarami zewnętrznymi poszła też zwiększona o 69 litrów pojemność bagażnika, która w nowym modelu wynosi 275 litrów.

Za źródło napędu nowej Toyoty Yaris mogą służyć jednostki o pojemnościach: 1 litra (71 KM), 1.3 l. (87 KM) i 1.5 l. (110 KM). W 2006 roku pojawi sięwersja z silnikiem 1.8 l. o mocy 140 KM, który współpracujęz sześciobiegową skrzynią biegów.

Trzeba sięuzbroić w cierpliwość, ale te mocniejsze silniczki brzmią obiecująco, pomimo nadal snutych spekulacji na temat ich pojemności i mocy.

bigman

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: 03 Grudnia 2004, 19:44:24 »
Cytat: Jackal
Ciekawe czy Bigman w jakiś sposób rozpowszechnił info o swojej stronie, czy tylko ruscy znaleźli stronęw sieci i podłączyli do swoich linków  :?
poza rejestracją w wyszkiwarkach i sigu w moich postach na news:// nie rozpowszechniałem w inny sposób adresu strony

być może przyczynił siędo tego fajny adres strony: http://yaris.org - taką domenęwykupił i przekierował na moją stronęjeden z członków Sekty

janmor

• Gość
« Odpowiedź #71 dnia: 05 Grudnia 2004, 15:53:41 »
Napisze tak:

- Bardzo mi siępodoba  :live

O wiele bardziej od aktualnego modelu i już nie mogęsiędoczekać jazdy nim  :aclap

grzybek-r

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: 05 Grudnia 2004, 16:53:22 »
caly artykol jest tu: NOWY YARIS

adi

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: 09 Grudnia 2004, 14:09:38 »
taka troche zaba :lol: i pewnei cena przekroczy 50.000 :aduh

beep

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: 09 Grudnia 2004, 21:02:27 »
Z przniesionego tematu  przeniosłem 2 linki:

Link 1

Link 2

Dla tych co po japońsku umieją czytać ;)

------------
Pozdro,
Beep

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl