Autor Wątek: Yaris News  (Przeczytany 167229 razy)

Spro-ket

• Gość
Odp: Yaris News
« Odpowiedź #135 dnia: 05 Lipca 2005, 10:50:13 »
Cytat: Jackal
czekamy?

Sory - ja nie mogę
Lecędo roboty
Cze

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #136 dnia: 05 Lipca 2005, 11:09:00 »
Leć, leć, już od dziś odkładaj mamonkęna wersję1.8 :-)

Yaga

• Gość
« Odpowiedź #137 dnia: 05 Lipca 2005, 11:11:40 »
W 2006 roku pojawi sięwersja z silnikiem 1.8 l o mocy 103 kW/140 KM.

To dopiero będzie killer!   :shock:  
Kurcze, muszęszybko spłacić kredyt na tego Yarka i zbierać na nowego.   :cnice

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #138 dnia: 05 Lipca 2005, 11:28:26 »
Przenieś kredyt na drugie auto :-)

My tu sobie gadu gadu, a po wizycie we Francji moja szanowna małżonka, która na codzień jeździ Reno Clio, oznajmiła mi stanowczo, że więcej nie kupi francuskiego auta. W dodatku niedawno Anetka spytała mnie kiedy jej w końcu kupięToyotę, skoro tylko Toyota i Toyota  :roll:
No więc pocichu myślę, że za jakiś czas, mamy sporą szansęmieć nowego Yarisa w rodzinie :-)

Offline adam

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #139 dnia: 05 Lipca 2005, 15:40:12 »
I to będze najbardziej optymalne rozwiązanie,razem będziecie przesiadywać na FORUM,jeżdzić na zloty i udzielać sięw TKP.
A po paru latkach,może jakiś mały AYGO.?? Czego Wam życze!!
YAGA,widzęże apetyt rośnie Ci w miare jedzenia.Tak trzymaj!!

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #140 dnia: 05 Lipca 2005, 15:48:56 »
Cytat: adam
I to będze najbardziej optymalne rozwiązanie,razem będziecie przesiadywać na FORUM,jeżdzić na zloty i udzielać sięw TKP.
A po paru latkach,może jakiś mały AYGO.?? Czego Wam życze!!

Dzięki, ale kobiet w to nie mieszajmy. Teraz mam gadane jak wybioręsięna spota, a Ty chcesz żebym miał gadane jak nie pójdę;-) ??

Yaga

• Gość
« Odpowiedź #141 dnia: 05 Lipca 2005, 15:57:26 »
Bardzo dobty pomysł z kupieniem Anecie Yarisa. Na pewno go polubi. :)
A ja mam przed sobą jeszcze 3 lata spłacania i póki co nie będęzmieniać Yarka na nic nowego, bo  mnie na to nie stać, a poza tym lubięmojego zielonego żuczka i ta moc, którą mam, w zupełności mi wystarcza. :D Ale kto wie, może umówięsięna jazdępróbną, oszalejęz zachwytu i zapragnęmieć nowego Yarka natychmiast. ;)

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #142 dnia: 05 Lipca 2005, 16:20:54 »
Taaaa, pomysł niezły, muszętylko nad nią jeszcze trochępopracować i nie pokazywać fotek konkurencji :-)

Tylko że ona trzyma sięz daleka od wszelkich klubów, chyba ją zniechęciłem, bo odbiera TKP jako swoją konkurencjęjeśli chodzi o mój czas spędzany z żoną ;-)

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #143 dnia: 05 Lipca 2005, 20:56:36 »
Jackal, nic sie nie martw pójdziemy do Anetki z petycją :):) zeby pozwoliła Ci kupić Sobie yarka :):)

Yaga

• Gość
« Odpowiedź #144 dnia: 05 Lipca 2005, 21:25:23 »
Jackal - To spróbuj Ją wciągnąć do Klubu, tak jak to zrobili nasi panowie z Wrocka. Smok, Darus, Carina, Bisua, Jami przywieźli na spotkanie swoje dziewczyny i żony, poznaliśmy się, polubiliśmy sięi teraz regularnie bywają na spotach, imprezkach, wyjściach do kina itd.  Czas spędzają razem ze swoimi połówkami i nikt chyba nie odczuwa, że jest jakaś konkurencja. :D

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #145 dnia: 06 Lipca 2005, 11:06:34 »
Problem w tym, że Anetka nawet na spocie we Wrocku nudziła się- nikogo nie znała, nie wiedziała o czym rozmawiać (samochody jej nie interesują), więc poszły z przyjaciółką na spacer :?

W Warszawie nie jest lepiej na spotach, nie będąc na forum, nie zna sięani ludzi, ani poruszanych tematów.

Na jej udział w forum nie ma szans, ja Wam muszęwystarczyć :-)

A co do Yariska ... nie dziwi Was brak silnika diesla? Ciekawe czy będzie stary 75 KM, czy nowy 90 KM, a może oba?

Yaga

• Gość
« Odpowiedź #147 dnia: 06 Lipca 2005, 15:39:31 »
Zdjęcia szpiegowskie. ;)
Sylwetka z boku nieco przypomina mi Corollę. Przednie światła jakieś takie dziwne, wysoko zachodzące na przednią klapę. Światła z tylu też zupełnie inne. Ale ogólne wrażenie pozytywne, chociaż nie zachwyca mnie kolor karoserii.   :)

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #148 dnia: 06 Lipca 2005, 15:54:03 »
Przebóg - kolor jest do bani, ale jeśli przyjrzysz sięwczesniejszym fotkom japońskiego Vitza, to jest to samo autko - światła, grill, przedni i tylny zderzak, etc.

Poczekaj n a oficjalne fotki z targów lub reklamówek Toyoty, a dojrzysz samo piękno :-)

Yaga

• Gość
« Odpowiedź #149 dnia: 06 Lipca 2005, 16:00:51 »
jeśli przyjrzysz sięwczesniejszym fotkom japońskiego Vitza, to jest to samo autko - światła, grill, przedni i tylny zderzak, etc.

Czyli wciskają nam kit, że dają coś nowego? Po Japońcach siętego nie spodziewałam...  :?

Edit:
Na Interii piszą o nowym Yarisie http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=642611 . Z komentarzy na dole wynika, że ludziom sięnie podoba wygląd autka. :(

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl