Autor Wątek: Starletka 88r. 1.5D - modyfikacje  (Przeczytany 2179 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

vonk

• Gość
Starletka 88r. 1.5D - modyfikacje
« dnia: 22 Maja 2005, 11:57:46 »
Witam wszystkich! Mam starletke z 88 roku z silnikiem dieslowskim 1.5. Czy ktos moglby poradzic co mozna z nia zrobic zeby ladniej wygladala moze zeby szybsza byla( choc i tak jest wystarczajaco szybka) oczywiscie po jak najmniejszych kosztach. Moze ktos cos robil juz przy takiej. Moze zna ktos dobra stronke, bo ja za bardzo  nic nie znalazlem. Dzieki za kazda pomoc. Jestem tu nowy wiec... Z gory dzieki. Aha jest sprowadzona z Niemiec. W stanie naprawde dobrym. Na liczniku ma 130 tys. Watpie czy to jest prawda, choc nie mowie ze napewno nie. Mozna to sprawdzic? I jeszcze jedno. Jezdze na ropie ale wszyscy mowia zebym na opale zaczal jezdzic. Co wy o tym sadzicie?

Micmal

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Maja 2005, 19:26:47 »
gratuluje zakupu ! witam w klubie włascicieli starletki !

co do modyfikacji, to mozesz z nią zrobić wszystko co chcesz i na co pozwoli Twój budżet - felgi, przemalowac, ospoilerować itd, itp... ilu ludzi tyle pomysłów !

Jak coś zrobisz to zaprezentuj ! Będziemy oceniać  :athunbsup

vonk

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Maja 2005, 22:02:26 »
Dzieki! A jakas stronke znasz moze ciekawa o starletkach? A co myslisz o opale? A wogole niegdzie nie moge znalezc danych technicznych w internecie. A chce sprawdzic czy wszystko jest jak powinno na dokumentach.

Duckling

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Maja 2005, 09:22:28 »
Cytat: vonk
A co myslisz o opale?

O czym ?? o oleju opalowym, dobrze rozumiem... ?? mysle to co kazdy policjant, odpowiem Panu za 200 zl i 4 pkt karne... poza tym dbaj o nia i nie lej tam opalu  :bnono bo jak nie   :ffight   :adiabelek

Kohoshi

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Maja 2005, 22:34:41 »
Co do opału to hmm... trzeba trafić lub mieć zaufane źródło, bo dobry opał to niczym sięnie rózni od ropy, byleby nie trafić na przepracowany olej, to tak na marginesie. Ja nie jestem zwolennikem tego typu zabaw, ale jak ktoś chce tanio hulać to pozostaje opał lub znajomy z tira ;)  
W starlecie 1,5 d motor nie jest zaawansowany (mam na myśli wtryski, pompowtryskiwacze i inne), tak więc nic mu nie jest w stanie zaszkodzić, kiedyś w tv jeżdzili na przepracowanym oleju od frytek starym dieselem i dawali radębezproblemowo.

CarinaGTI

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Maja 2005, 22:42:37 »
modyfikacje w 1.5D????? eee... swpap lub zmiana autka, a wyglad to felgi wpierw

vonk

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Maja 2005, 17:39:53 »
powiedzcie mi czy moge gdzies w internecie sprawdzic dane tefhniczne tego silnika (tzn. ile ma koni najbardziej wazne) bo sa o to spory. A z tego co w dokumentach jest to nikt sie nie zgadza! Pomożcie!

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl