Autor Wątek: Toyota Corolla 2001 E12 wersja Base z 2002 do sprzedania  (Przeczytany 892 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gorathek

• Początkujący
Toyota Corolla 2001 E12 wersja Base z 2002 do sprzedania
« dnia: 30 Stycznia 2019, 17:58:22 »
Cześć,

ponieważ nie mogę wstawiać ogłoszeń do działu Giełda oraz nie ma tam nic co bym widział poza regulaminem to jak nie macie nic przeciwko wstawiam tutaj ogłoszenie.

Cześć,

Poniżej przesyłam pełne dane co do samochodu natomiast zdjęcia mogę wysłać osobom zainteresowanym pocztą.

Model: Toyota Corolla (E12U)
Rok produkcji: 2002
Poprzedni użytkownik: GTS Energis (początkowo zarejestrowany jako samochód ciężarowy, w 2005 przekwalifikowany na osobówkę).
Kupiony przeze mnie w 2015 przy przebiegu licznika ponad 238 000.
Rzeczy wymienione w nim po zakupie:
płyny oraz olej + filtr + pasek klinowy

W 2018 wymieniłem klocki ponieważ były już dość zużyte.

W komplecie z samochodem dostałem i do tej pory używam opony letnie (bardzo dobry stan).
Opony są zdeponowane w pobliskim warsztacie - szczerze o polecam ponieważ są uczciwi i nie naciągają człowieka na niepotrzebne naprawy.

Link do historii pojazdu
https://historiapojazdu.gov.pl/strona-glowna/-/hipo/historiaPojazdu/cepik?p_auth=tdf23a5V

Samochód posiada aktualne badania techniczne do 25 lipca 2017 oraz polisę OC w PZU ważną do 6 maja tego roku.

Dodatkowo jako była służbówka ma immobilizer oraz auto alarm który działa też jak się odłączy akumulator.

Kilka uwag co do codziennego użytkowania:

Obecny przebieg to lekko ponad 262 000.
Samochód nie był używany do przewozu zwierząt, nie palono w nim i nie był stosowany w dłuższych trasach (sporadycznie do teściowej w Górach Świętokrzyskich).

Do zbadania miernikiem lakieru (nie był poprawiany blacharsko-lakierniczo) czy w dowolnej stacji diagnostycznej/zakładzie mechaniki samochodowej.

Zabezpieczony od dołu przed rdzą.

Cena do rozsądnej negocjacji to 9 500 netto.

Auto stoi na Dzieci Warszawy 27a gdzie można go obejrzeć i spokojnie się przejechać jak zajdzie taka potrzeba.

Pozdrawiam

Marcin

792 882 956

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl