Autor Wątek: ...jej czarne oczy...  (Przeczytany 23256 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pe.eL.

• Gość
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #15 dnia: 25 Maja 2005, 00:29:25 »
Cytat: CarinaGTI
moim zdaniem apsować bedzie do Y przed FL, bo po FL to jakoś nie widze by to dobhrze sięrpezentowało, tak mysle

A jak wyglada Yarek po FL z ciemnymi lampkami widac na fotkach. Moim zdaniem spoko a nawet lepiej  :wink:

Smok

• Gość
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #16 dnia: 25 Maja 2005, 07:56:16 »
rewelacyjnie to wygląda- czy przed FL czy po- wszystkie ksenonki są czarne i takie lampy bardziej przypominają ksenonki !

mugger

• Gość
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #17 dnia: 25 Maja 2005, 11:40:08 »
tak wygląda cały przód (w kierunkach są teraz pomarańczowe żarówki - diodowe się nie sprawdziły, zamówiłem philipsy a na ten tydzień coś musiałem włożyć :D :

nie rzuca się to tak w oczy i takie było moje założenie :aslyer
nie jestem na tyle odważny aby wprowadzać duże zmiany

wytrzymałość już sprawdziłem: sylikon dobrze złapał, reflektory nie parują, są szczelne, farba się trzyma   
« Ostatnia zmiana: 06 Marca 2006, 00:56:45 wysłana przez mugger »

Smok

• Gość
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #18 dnia: 25 Maja 2005, 11:46:27 »
wygląda o niebo lepiej niż jakieś brewki a efekt taki sam- bad look  :D

adi

• Gość
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #19 dnia: 25 Maja 2005, 12:32:44 »
na tych fotkach to wyglada juz dobrze i fajnie :D

Yaga

• Gość
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #20 dnia: 25 Maja 2005, 12:55:56 »
Podoba mi się. Naprawdęfajnie to wygląda. Gratuluję! :D

Bisua

• Gość
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #21 dnia: 25 Maja 2005, 13:21:18 »
mugger, klasa  :wink:

gorek86

• Gość
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #22 dnia: 25 Maja 2005, 15:01:00 »
Smok napisał moim zdaniem bardzo mądrą rzecz:) brewki wg mnie to takie troche badziewie, a przez te lampy Yarisek wygląda "groźniej" :D gratuluje :!:

Smok

• Gość
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #23 dnia: 25 Maja 2005, 15:46:26 »
kurcze! czasami nawet mi cos wyjdzie :)

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #24 dnia: 25 Maja 2005, 16:43:13 »
A nie mówiłęm że to wina fotek? :D Fajnie wygląda, ale faktycznie po FL wg mnie już gorzej bo za duże są połącie które trzeba pomalować na czarno i to już nie ten efekt (troche przesadnie wyglada).
Seat Leon Cupra :D

beep

• Gość
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #25 dnia: 31 Maja 2005, 22:48:05 »
hmm... ja chyba wole brewki w kolorze nadwozia, a te czarne wkladki wygladaja jak by mu ktos oczy podbił :D

pozdro.

Kwieczor

• Gość
brewki - ?
« Odpowiedź #26 dnia: 01 Czerwca 2005, 08:21:23 »
Cytat: Sober
A nie mówiłęm że to wina fotek? :D Fajnie wygląda, ale faktycznie po FL wg mnie już gorzej bo za duże są połącie które trzeba pomalować na czarno i to już nie ten efekt (troche przesadnie wyglada).

Wiesz Sober - też tak myśłałem, ale jak oglądnąłem swoje lampki (autko w lipcu skończy 2 lata i ma 60 kkm) to sięzacząlwm zastanawiać nad malowaniem tych właśnie połaci w kolorze nadwozia (czarny)
Poliwęglan (czy jak to siętam nazywa) z którego zrobione są przesłony reflektorów robi mi sięw miejscach "nieużytkowych" mleczny i może po podłożeniu ciemnego tła zamiast srebrnego odbłyśnika będzie to mniej zauważalne !?
Co o tym myślicie ?
Zdrów
K.

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #27 dnia: 01 Czerwca 2005, 09:59:26 »
A no jak masz czarny lakier to powinno wyglądać oki! Poszukaj fotek na sieci, może coś takiego znajdziesz... Swoją drogą zawsze można pomalować na jakiś tytanik (taki na jaki jest malowana atrapa w yarkach) - to by był chyba optymalny kolor :)
Seat Leon Cupra :D

Offline uniorek

• Toyot Leżący
  • *
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #28 dnia: 10 Sierpnia 2005, 08:37:23 »
A moze zamiast czarnych oczków pomalować na chrom? tak jak jest to w Yarku po FL ???
Co o tym sądzicie ??

mugger

• Gość
...jej czarne oczy...
« Odpowiedź #29 dnia: 10 Sierpnia 2005, 09:58:52 »
Ograniczenia wprowadza tylko twoja wyobraźnia. Warto experymentować   :D.
Najlepiej aby wypowiedział się ktoś, kto używał chromu w sprayu  do czegoś, chodzi mi o aspekt techniczny tzn. jak wygląda technika malowania i jego efekt. Ja osobiście nie wiem jak to się prezentuje i za bardzo nie wierzę sprzedawcą, że efekt przypomina prawdziwy chrom, gdyby tak było to pewnie co drugie auto jeździłoby na ''chromowanych felgach''.
Kiedyś czytałem, że są firmy które zajmują się ''chromowaniem'' elementów, w tym plastików, ale jest do drogie i chyba bardziej opłacałoby się kupić lampy i do tego od razu zderzak po FL-u.
Jak coś zrobisz... to zaprezentuj  :D
« Ostatnia zmiana: 06 Marca 2006, 01:09:34 wysłana przez mugger »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl