Autor Wątek: Corolla E9 LIFTBACK - lewy błotnik od strony kierowcy potrzebny na już  (Przeczytany 1578 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline k.zalewski

• Toyot Leżący
  • *
Witam,

Zarejestrowałem się tutaj przed momentem, szukałem tematu o E9-tce ale niczego nie znalazłem więc pozwoliłem sobie założyć nowy temat. Potrzebuję lewego błotnika przedniego od strony kierowcy, może być z rozbitka, nieważne, bez tego moja Corollka nie przejdzie przeglądu, a obecny błotnik wygląda jakby go ktoś pogryzł. Wersja mojej Corollki to E9 Liftback. Macie coś, znacie kogoś? Proszę o telefon pod numer 881 240 693, albo o maila na k.zalewski1993@gmail.com Bardzo mi na tym zależy, dlatego będę wdzięczny za jakiekolwiek info!

Dzięki!

Offline kris1610

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Corolla E9 LIFTBACK - lewy błotnik od strony kierowcy potrzebny na już
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lutego 2019, 14:40:45 »
Witam,

Zarejestrowałem się tutaj przed momentem, szukałem tematu o E9-tce ale niczego nie znalazłem więc pozwoliłem sobie założyć nowy temat. Potrzebuję lewego błotnika przedniego od strony kierowcy, może być z rozbitka, nieważne, bez tego moja Corollka nie przejdzie przeglądu, a obecny błotnik wygląda jakby go ktoś pogryzł. Wersja mojej Corollki to E9 Liftback. Macie coś, znacie kogoś? Proszę o telefon pod numer 881 240 693, albo o maila na k.zalewski1993@gmail.com Bardzo mi na tym zależy, dlatego będę wdzięczny za jakiekolwiek info!

Dzięki!

6504-04-8110311P - LEWY
6504-04-8110312P - PRAWY

W/w indeksy dostępne od ręki w Inter Cars.

Offline k.zalewski

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Lutego 2019, 22:14:00 »
Witam,

Dzięki!

6504-04-8110311P - LEWY
6504-04-8110312P - PRAWY

W/w indeksy dostępne od ręki w Inter Cars.

No właśnie niedostępny :(

No i pytanie, czy to na pewno pasuje do wersji liftback, bo znalazłem sporo błotników w necie, ale w żadnej nie jest wymieniona wersja liftback.

Offline marcin

• Junior Administrator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Lutego 2019, 22:58:22 »
Liftback ma inne niż sedan/hatch/kombi, za to na szczęście takie same jak w kombi 4WD  <taniec>
3VZ.pl

Offline k.zalewski

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Czerwca 2020, 17:40:09 »
Liftback ma inne niż sedan/hatch/kombi, za to na szczęście takie same jak w kombi 4WD 

Jesteś tego pewien? :) jeśli tak, bardzo by mi to pomogło.

Offline k.zalewski

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Czerwca 2020, 17:55:53 »
Ewentualnie, czy ktoś mógłby pomóc w znalezieniu takiego błotnika? Męczę się z tym od jakiegoś czasu, bo zawsze jakoś się o tym zapomina i chciałbym w końcu to mieć za sobą.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl