0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Chlapacze to ja w nim zakładałem w czerwcu 2018
Jeżeli zakładałeś w nowym samochodzie to naprawią na gwarancji, jeżeli po kilku latach użytkowania, to musztarda po obiedzie
No nie nowe auto, założyłem ja jak go kupiłem
w Toyocie chlapacze to chyba w standardzie są
Jeżeli zakładałeś w nowym samochodzie to naprawią na gwarancji, jeżeli po kilku latach użytkowania, to musztarda po obiedzie, musiało juz wczesniej dojść do uszkodzenia lakieru, a teraz dopiero się łuszczy.
Nie ma teraz w żadnym samochodzie w standardzie.
Chyba jak nie ma czegoś w standardzie to nie może to być warunkiem gwarancji. Przecież sprzedawca nie może mi powiedzieć że muszę dokupić chlapacze żeby mieć gwarancję.
A kto tutaj pisze , że założenie chlapaczy jest potrzebne do realizacji gwarancji ?
Jeżeli zakładałeś w nowym samochodzie to naprawią na gwarancji, jeżeli po kilku latach użytkowania, to musztarda po obiedzie.
Ty napisałeś.Cytat: pireus w Wczoraj o 22:12:19 Jeżeli zakładałeś w nowym samochodzie to naprawią na gwarancji, jeżeli po kilku latach użytkowania, to musztarda po obiedzie.
Cytat: jerry2006 w 20 Lutego 2019, 10:43:26Ty napisałeś.Cytat: pireus w Wczoraj o 22:12:19 Jeżeli zakładałeś w nowym samochodzie to naprawią na gwarancji, jeżeli po kilku latach użytkowania, to musztarda po obiedzie.Kolega napisał, że zakładał w 2018 roku. czyli napisałem, ze jak zakładał w nowym samochodzie czyli z 2018 roku to obejmuje go gwarancja ( która trwa 3 lata ) i naprawią mu w ramach tej gwarancji. Nie napisałem , że jeżeli miał chlapacze to mu naprawią.