Autor Wątek: Nieudolność serwisu - łódź - brzezińska  (Przeczytany 3946 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ciapus4

• Toyot Pełzający
  • **
Nieudolność serwisu - łódź - brzezińska
« dnia: 27 Lutego 2019, 23:20:17 »
Witam, na początek, zebrało się parę usterek, więc zameldowałem je na przeglądzie, problem z aku. reset przebiegu dziennego, biały proszek w kloszu tylnej lampy, nie składające sie lusterko prawe, szumy w kabinie w czasie jazdy z ponad 100 na godzinę i projektory w lusterkach z napisem CH-R <zalamka>, po pierwszej wymianie napisy niewyrazne, zamglone, wymienili okazało się po czasie, że nie widać liter R i w drugim lusterku C, olałem sprawę i na następnym przeglądzie poruszyłem temat projektorów, pojechałem wymienili, czy co tam zadziałali, noc okazuje się, że są do góry nogami :wallbash: wymienili uszczelkę w oknie,lampę, podładowali aku. iiiii oczywiście projektory spier...ne. Ręce i majtki mi już opadają dzwonie jutro, jade i nie wiem co zrobię  :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

otwarte lusterko

zamknięte lusterko

Offline Galanders

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Nieudolność serwisu - łódź - brzezińska
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Lutego 2019, 17:04:13 »
Mam dokładnie to samo. Już raz mi wymieniali oba projektory zaraz po zakupie w ubiegłym roku.Wczoraj byłem przy okazji w serwisie bo przez przypadek zauważyłem usterkę od strony pasażera. Niby coś zrobiono ale wieczorem stwierdziłem że nadal jest to samo. A tak wygląda to na zdjęciach. Może ich jakość nie jest najlepsza ale chodzi o potwierdzenie samego problemu.
Od strony kierowcy jest na razie OK.
https://imgur.com/a/xpIkPaf
Nigdy nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.Mark Twain

Offline darek60

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Lutego 2019, 23:57:01 »
Fajny bajer, :good: szkoda że tak szybko się psuje :thumbdown:
RAV4 2.5 hybrid

Offline wilkq

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Marca 2019, 15:39:03 »
Mi serwis też wymieniał projektorki - nie widać idealnie napisu - trochę litery R jest wyświetlane na drzwiach... Ale pokazywali mi ze dobrze założyli i że Toyota takie części daje...
wilkq

Offline dibo75

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Marca 2019, 20:27:46 »
podładowanie aku nic nie da także reset u Ciebie wróci

Offline Galanders

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 02 Marca 2019, 11:40:48 »
Mi serwis też wymieniał projektorki - nie widać idealnie napisu - trochę litery R jest wyświetlane na drzwiach... Ale pokazywali mi ze dobrze założyli i że Toyota takie części daje...
To żadne tłumaczenie,... że Toyota takie części daje... Klientowi należy się pełnosprawne urządzenie. Jest to wadliwość, która podlega reklamacji. Należy żądać wymiany aż do skutku. 
Nigdy nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.Mark Twain

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl